'Beylikdüzü’nün kaderini değiştireceğiz'

'Beylikdüzü’nün kaderini değiştireceğiz'
Gürpınar Mahallesi örgüt toplantısında konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, emekçisiyle hep birlikte Beylikdüzü’nün kaderini değiştireceğiz” dedi.
  CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Mahallesi örgüt toplantısına katıldı. CHP Beylikdüzü Gürpınar Dayanışma Evi’nde gerçekleşen toplantıda, hem partililere hem de vatandaşlara seslenen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bizim için her yurttaşımız değerlidir. Biz her yurttaşımıza karşı kendimizi sorumlu hisseden bir anlayışa sahibiz” mesajını verdi.

 Biz halka beraber yönetmeye talibiz
Beylikdüzü’nde önceliklerinin vatandaş olduğunu ve vatandaşın dertlerini dinleyerek çözümü beraber üretmeyi amaçladıklarını belirten İmamoğlu, “Yaşadığınız sokağı sizden daha iyi kim bilebilir. Biz iktidara şunun için talibiz; Halkla beraber üretmek ve yönetmek için. Ve hiçbir insanı ayırt etmeksizin talibiz” şeklinde ifadeler kullandı.

 Mutlu bir Gürpınar için
Sosyal demokrat ve önce insan diyen bir anlayışla önümüzdeki dönemde Beylikdüzü’nün kaderinin değişeceğini, kalitesinin artacağını vurgulayan Ekrem İmamoğlu,  “Bizim Beylikdüzü’nde yaşayan her yurttaşımıza ihtiyacımız var. Önümüzdeki dönem mutsuz bir Gürpınar değil, mutlu bir Gürpınar olması için çalışıyoruz” dedi.

Gürpınar halkı sıkıntıda
Toplantıda Gürpınar’da yaşadıkları sıkıntıları paylaşan vatandaşlar ise en büyük sorularının yıllardır devam eden ulaşım sorunu olduğunu söyledi. Bir vatandaş, “Akşamları evimize dönmekte zorlanıyoruz” derken, söz alan başka bir vatandaş ise, “Sahilimizi kullanamıyoruz. Denize giremiyoruz. Yürüyüş yapamıyoruz, çünkü güvenli değil” şeklinde şikayette bulundu..

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.