BİR KENT 7 SENE BEKLETİLİR Mİ!

BİR KENT 7 SENE BEKLETİLİR Mİ!
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, site sakinleriyle bir araya geldiği ev ziyaretinde, Beylikdüzü’nün hizmet anlamında geciktiğine dikkat çekerek, “Yerel seçimlerde her sokağı düşünmüş bir şekilde karşınızda olacağız” açıklamasını yaptı.

NE YAZIK Kİ BAŞARISIZ BİR YÖNETİMİN ELİNDE

Kavaklı Mahallesi’nde yer alan Çınar Evleri sakinleriyle ev ziyaretinde bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde önceliğin eğitim sorunu olduğunu ve birçok okulda ciddi eksiklikler yaşandığını belirtti. Okullarla bire bir ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden İmamoğlu, “Beylikdüzü Belediyesi’nin yaklaşık 130 trilyon bütçesi var. Bu bütçenin %2’si eğitime ayrılsa eksiklikler giderilecek. Ne yazık ki bütçe başarısız bir yönetimin elinde” değerlendirmesinde bulundu.

2005 yılında temeli atılan Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin 7 sene sonra tamamlanmasına dikkat çeken İmamoğlu, “ Bir kent 7 sene bekletilir mi? Başarısız ve önceliği olmayan bir yerel yönetim olursa bu gecikme olur” tespitinde bulunarak kültür merkezinin tam faaliyete geçtiğinde büyük bir kısmının ticari alan içereceğini ifade etti.

SİZLERİ MUTLU EDECEĞİMİZDEN EMİNİZ

Çevresiyle birlikte 1 milyona yakın nüfusu olan Beylikdüzü’nde konut inşaatı ve alışveriş merkezi dışında hiçbir gelişme olmadığını da dile getiren İmamoğlu, “Yerel yönetim; uyum, anlayış, enpati ve herkesi mutlu edebilme işidir. Biz bu becerilere sahibiz ve sizleri mutlu edeceğimizden eminiz” dedi.

CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları’nın da yer aldığı ev ziyaretinde, site sakinlerinin sorunları dinlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.