'Bir parça ekmeğe muhtaç hale getirdiler'

'Bir parça ekmeğe muhtaç hale getirdiler'
CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP Beylikdüzü Gürpınar Dayanışma Evi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
CHP Beylikdüzü Gürpınar Dayanışma Evi ziyaretinde yoğun bir kalabalık ile karşılaşan CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, vatandaşlarla yaptığı sohbetinde ülke gündemindeki son gelişmeleri değerlendirdi.
Barışın olmasını herkesten çok istiyoruz
Nevruz’un barışı, sevgiyi ve kardeşliği çağrıştıran, toplumun birbiriyle kaynaşmasını sağlayan bir gelenek olduğunu söyleyen Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, “Biz ülkemizde barışın sağlanmasını, vatandaşlarımızın mutlu olmasını herkesten çok istiyoruz. Akan kan dursun, analar ağlamasın artık. Ancak bunun çözüm yolu Meclis olmalı” dedi. Aslanoğlu, Nevruz kutlamalarında Türk Bayrağı’nın yer almamasını ise kabul edilir görmediğini söyledi.

Çaresiz bir toplum oluyoruz
“İnsanları bir parça ekmeğe muhtaç hale getirdiler” diyen Milletvekili Aslanoğlu, “Yıllar önce toplumumuzun yüzde 10’u askeri ücret alırken, bugün yüzde 70’i askeri ücret alır hale geldi. Biat eden, çaresiz bir toplum haline geliyoruz. Bu hepimizi çok üzüyor” ifadelerinde bulundu. 

Türkiye’nin Suriye olaylarında ülkenin iç işlerine olan müdahalesinin doğru olmadığını belirten Milletvekili Aslanoğlu,  “Kararı oranın halkına bırakmalıyız. Bir başka ülkenin işine karışmak ayıptır. Amerika’nın talimatıyla birilerine destek verirseniz, silahlandırırsanız, orada ölen insanlara seyirci kalıyorsunuz demektir” şeklinde sert ifadeler kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.