Birileri hayal eder, AK Parti yapar!

Birileri hayal eder, AK Parti yapar!
AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, altgeçidin trafiği büyük oranda rahatlatacağına dikkat çekti.
AK Parti Avcılar ilçe Başkanı Bayram Şenocak, Reşitpaşa Caddesi ile Kuruçeşme Caddesi’ni bağlayacak olan alt geçit ihalesinin yapıldığını belirtti

  Yapımı yıllardır muamma olan Reşitpaşa Caddesi ile Gümüşpala Mahallesi Kuruçeşme Caddesi’ni D-100 karayolu altından birbirine bağlayacak olan alt geçit çalışmasının ihalesi gerçekleştirildi. 
Konuyla ilgili basına açıklama yapan AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, “Ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, 4 ay önce göreve geldiğimizde bu proje için gece gündüz çalışmalar yaptık. Avcılar için kangren haline dönen bu sorunu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile sık sık görüşerek ortadan kaldırdık. Artık Avcılar'ın iki yakası birbirine kavuşuyor” dedi.
2004 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kazmayı vurduğu projenin bazı istimlak sorunları yüzünden ertelendiğini hatırlatan Şenocak, “Birileri hep hayal eder, ama AK Parti kadroları gerçekleştirir” ifadelerini     kullandı.
Trafik rahatlayacak
Yapımı yıllardır planlanan ancak bazı hukuki sorunlar yüzünden bir türlü başlanamayan projenin takipçisi olduklarını ve Büyükşehir tarafından hayata geçirileceğine işaret eden Bayram Şenocak, “Daha önceden İBB tarafından yapılan, Ambarlı ve Sahil yolu göl tarafı kavşakları ile birlikte, Avcılar trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Reşitpaşa-Kuruçeşme alt geçidi hem araç yoğunluğunu tek bir noktadan farklı tali yollara dağıtarak azaltacak hem de Avcıların iki yakasında bulunan Merkez, Denizköşkler ve Gümüşpala Mahallelerini birbirine bağlayacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.