Birlikte başaracağız!

Birlikte başaracağız!
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı ile birlikte Rose Marine Evleri’nde düzenlenen toplantıya katılan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Gökbulak, “Bugün ülkemizde kurtuluş savaşı yaptığını iddia eden bir başbakanımız var. A
 

Birlikte başaracağız

Sinanoba’daki Rose Marine Sitesi sakinlerinin düzenlediği kahvaltı davetine katılan Akgün’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Sinanoba bölgesini yakından ilgilendiren Büyük Atatürk Parkı’nın detaylarını anlatan Akgün, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek projeler ile ilgili detaylar verdi. Büyükçekmece’de yapılan imar planlarının, kentin yüzünü Avrupa’ya çevirecek planlar olduğunu söyleyen Akgün, “Büyükçekmece, İstanbul’un Avrupası, Rose Marine de Büyükçekmece’nin Amerikası konumunda. Biz Büyükçekmece’nin her noktasını gelişmişlik düzeyi üst seviyede olan Rose Marine gibi planlıyoruz. Gelecek dönemde sizlerle birlikte bunu başaracağız” dedi.

Ülkemiz için savaşıyoruz

Uzun zamandan bu yana Büyükçekmece’de yaşayan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Gökbulak, Türkiye’nin karanlık bir tünelden geçtiğini söyledi. Önümüzdeki seçimlerde aydınlığa erişmek için Rose Marine sakinlerine “Davaya siz de sahip çıkın” diyen Gökbulak, “Bugün ülkemizde Kurtuluş Savaşı yaptığını iddia eden bir başbakanımız var. Ama onun kurtuluş savaşı kendi kurtuluş savaşıdır, kendisini kurtarmak adına sürdürdüğü bir kurtuluş savaşıdır. Bizim savaşımız kendimiz için değil, partimiz için değil, ülkemiz için sürdürdüğümüz bir savaştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum