'Biz onları çiçeklerle karşılayacağız'

'Biz onları çiçeklerle karşılayacağız'
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Yerel Yönetimler ve Koordinasyon toplantısı, ilçe konferans salonunda, İl Genel Meclis Üyeleri, İBB Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Danışma Kurulu Üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.
Karakaş toplantıda parti yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, son günlerde yaşanan olaylara da değinerek, “onlar istedikleri kadar bize taş atsınlar, slogan atsınlar, biz onları sevgi ile çiçeklerle karşılayacağız.” dedi. 
SAĞ DUYULU DAVRANMAMIZ GEREKİYOR
Yerel Yönetimler Koordinasyon toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Karakaş konuşmasında, AK Parti hükümeti ile büyüyen Türkiye’nin dünya üzerinde ki gücü ve itibarına değindi. Ayrıca Silivri’de yerel belediyeden daha fazla hizmet yaptıklarına da dikkat çeken Karakaş, son günlerde yaşanan eylemlerle ilgili de açıklamalarda bulundu. Gezi Parkı olayları ve sonrasında yaşananlara dikkat çeken başkan Karakaş, konuya ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ AK Parti olarak bu güne kadar çok büyük işlere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Bizim işimiz halka hizmet. Bu yüzden AK Parti gücünü milletinden alıyor ve bizler tarihte adı altın harflerle yazılacak olan bir siyasi parti içerisinde hep birlikte insanlık için mücadele ediyoruz. Hizmet ediyoruz. Bizi demokratik yollarla, seçimlerle sandıkta yenemeyenlerin, nelerden medet umarak hangi hareketler içerisinde olduğuna hep birlikte şahit oluyoruz. 3-5 ağacı kurtaracağız adı altında nasıl bir terör estirdiklerine hepimiz şahit olduk. Ama onlar istedikleri kadar bize taş atsınlar, slogan atsınlar, biz onları sevgi ile karşılayacağız. Biz onları çiçeklerle karşılayacağız. Çünkü iktidar olan biziz. Onların yapmış oldukları bu hareketleri, hoş karşılayacak olan bizleriz. Bu vatanın, bu bayrağın  gerçek temsilcileri, Atatürk’ün gerçek evlatları biz olduğumuz için sağ duyulu bir şekilde davranmamız gerekiyor. 

ONLARIN ÇEKECEĞİ TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ
Onların bizleri çekmek istediği o tuzağa kesinlikle düşmemiz gerekiyor. Çünkü onların kaybedeceği hiçbir şey yok. Onların yapmış oldukları şu hareketlerle, kesinlikle şu millete verecekleri hiçbir değerleri yok. Sayın Başbakanımızın ardında dimdik bir teşkilatla bizler duracağız. Sayın Başbakan’ımızın yeniden büyük Türkiye hamlesi içerisindeki görevimizi harfiyen yerine getireceğiz. Şunun da çok iyi bilinmesi gerekiyor ki; Tayyip Erdoğan 1 kişi, arkasında var 10 Milyon kişi. Bizde bir Recep Tayyip Erdoğan gider, binlercesi gelir.  Bu gün AK Parti içerisine ve devlet bürokrasisi içerisinde baktığımız zaman bu bayrağı gururla taşıyacak sayısı o kadar çok ki. Bu olmasaydı zaten Sayın Başbakanımız Hedef 2023 demezdi. Eğer Sayın Başbakanımız kendini düşünseydi Hedef 2071 demezdi. Eğer Sayın Başbakanımız, bu günü düşünen birisi olsaydı, çoktan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna otururdu. Fakat Sayın Başbakanımız ‘ Benden önce, bu millet’ dedi ve hep bu çerçevede hareket etti.” Ben Silivri sokaklarında yürürken başım daha dik yürümeye başladım. Elhamdülillah iyi ki AK Parti’de siyaset yapıyorum. İyi ki millet endeksli siyasetimizin içerisinde yer alıyorum. Şunu da samimiyetimle söylüyorum; Mustafa Kemal Atatürk’ün o güzel sözünü gerçekleştirecek olan kadrolar da  sizlersiniz. O da şudur ‘ Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’. Millet sizsiniz, millet biziz.” Karakaş’ın konuşmasının ardından İl Genel Meclis Üyeleri, Halit Girgin, Osman Turan, İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Yalçın Yönet, Silivri Belediye Meclis Üyesi Saffet Sert, 4 yıllık hizmet süreleri boyunca yapılan çalışmalar ve Silivri’ye getirilen hizmetleri anlatan birer konuşma yaptı. Toplantı dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.