Boynumuzun borcudur

Boynumuzun borcudur
CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları, Konya’nın Güneysınır ilçesindeki Sarıhacı İlkokulu’na dost eli uzattı.
Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz, "Partimizin temellerinin atıldığı, Cumhuriyetimizin kurulduğu, milli mücadelenin başladığı o topraklara elimizden gelen katkıyı sunmak hepimizin boynunun borcudur diye düşünüyorum" dedi.CHP Beylikdüzü İlçe BaşkanlığıGençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz yaptığı açıklamada eğitimin önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü Gençlik Örgütü olarak ülkemizin özgürlüğü, bağımsızlığı, şanlı ve yüksek bir topluluk halinde yaşayabilmesi için, kısacası geleceğimiz
olan çocuklarımızın eğitimi için yola çıktık.

Neden Anadolu diyecek olursanız, Anadolu bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir coğrafya. Ancak 21. yüzyılda olmamıza karşın Anadolu’da bir çok köyümüzün yol, su, elektrik ve eğitim konularında hala çeşitli sıkıntılar yaşadığını biliyor, görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Hoşgörüye ihtiyacımız var
Yavuz konuşmasının devamında sözlerini, "Neden Konya diyecek olursanız da yakın zamanda dünyada ve ülkemizde yaşananlara bakacak olursanız eğer, hoşgörüye fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemin içerisindeyiz ve Konya, Hz.Mevlana’nın şehridir ve Hz.Mevlana demek hoşgörü demek, sevgi demektir" şeklinde sürdürerek, " Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de Konya ve Hz. Mevlana ile ilgili bir sözünü size anımsatmak isterim ‘Ne zaman bu şehre gelecek olsam, içimde bir heyecan duyarım.

Hz. Mevlana düşünceleriyle benliğimi sarar. Biz dili, dini, ırkı, cinsiyeti her ne olursa olsun yardıma ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olacağız. Konya Güneysınır ilçesi Sarıhacı Köy İlkokulu bunun için bir başlangıç olacaktır. İlerleyen günlerde CHP Beylikdüzü Gençlik Kollarının ismini, imza atacağı yeni projelerle daha da duymaya devam edeceksiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.