Bozdağ destek istedi

Bozdağ destek istedi
Ak Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için Yeşilkent Mahallesi'nde salon toplantısı düzenleyen Yozgatlılar hemşehrileri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile buluştu

Avcılar Yeşilkent'te Yozgatlılarla buluşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hemşehrilerinden belediye başkan adayları Bayram Şenocak'a destek istedi.

 Avcılar'ın 15 yıldır hizmet görmediğini söyleyen, bu makus talihin AK Parti Belediyeciliği ile değişeceğini belirten Bozdağ, ülkede yaşanan tezgâhlara ve oyunlara inanmamalarını istedi. Kendi partileri döneminde Türkiye'nin çağ atladığını ve bu başarılarının birileri tarafından hazmedilemediğini belirten Bozdağ, Avcılar'da ve İstanbul'da birkez daha iktidar olacaklarını açıkladı.

Yozgatlı kalabalığın yoğun sevgi gösterileri arasında konuşan Avcılar belediye başkan adayı Bayram Şenocak da; Yeşilkent’i adına yakışır bir şekilde yemyeşil bir hale büründüreceklerini ve şu ana kadar getirilemeyen hizmetleri bir bir Yeşilkent’e kazandıracaklarını ifade etti. İlçe başkanlığı döneminde İBB desteğiyle su ve doğalgazı getirdiklerini ve bölge için büyük sıkıntı kaynağı olan derelerin ıslahını gerçekleştirdiklerini söyleyen Şenocak : ‘’ Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Gelin desteğinizle Avcılar’ı , Yeşilkent’i bambaşka bir modern kent yapalım. 30 Mart sonrasında inşallah Avcılar’ı kazanacak ve hak ettiğiniz hizmetleri layıkıyla yerine getireceğiz.’’ Dedi . Ayrıca Yeşilkent Mahallesindeki imar sorununu da kimsenin evini yıkmadan çözeceklerini belirten Şenocak, katılımcılardan bu konuda büyük destek ve alkış aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.