BOZKURT ADAY DEĞİL...

BOZKURT ADAY DEĞİL...
BOZKURT İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIĞINI VE TEŞKİLATIN EMRİNDE OLDUĞUNU AÇIKLADI

 

Avcılar Genç İşadamları Dernek Başkanı ve Ak Parti Avcılar eski ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Bozkurt bir basın toplantısı yaparak ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Bozkurt Ak parti Teşkilatının emrindeyim diyerek parti büyüklerim neyin doğru neyin yanlış olacağını iyi bilirler, onlar ne yaparsa desteğim ve güvenim tamdır dedi.

 

İlçe başkanlığına aday adaylığım süresince hiçbir basın mensubu arkadaşıma kesinlikle demeç vermedim. Fakat bu süreçte AK Parti teşkilatı ve ben çok yıpratıldığımı düşünerek bu basın toplantısını gerçekleştirmekteyim diyen  Mustafa Bozkurt sözlerini şöyle sürdürdü. ‘29 Ocak 2012 tarihine kadar hiçbir basın mensubu arkadaşıma demeç vermeyeceğimi kesinlikle bilmenizi isterim. Bu süreçte bir çok dedikodu üretildiğine müdavimsiniz. Bu dedikodu kelimesini kullandığım için kendim çok rahatsızım. Burada bütün basın mensubu arkadaşlarımın yanında ilçe başkanlığı adaylığımdan geri çekildiğimi bilmenizi isterim. Bu kararı almamın en büyük sebebi partimizin ve teşkilatımızın zarar görmemesidir.’

 

AMACIMIZ AVCILAR’DA İKTİDAR OLMAK

 

Bayram Şenocak ilk aday gösterildiğinde tepki veren insanların en başında ben geliyordum diyen Bozkurt ‘Gönül isterdi ki Avcılar’dan bir arkadaşım olsun. Gerçekten bu süreçte Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem ve Sayın İstanbul il Başkanımız Aziz Babuşçu’nun desteği ile aday gösterilen Bayram Şenocak’a destek verme kararı aldım. Avcılar AK Parti ilçe teşkilatının tek amacı Avcılar belediyesini almaktır. AK Parti teşkilatı çok büyük bir ailedir. Bende bir AK Parti teşkilat mensubu olarak üzerime düşen görevi yapmış olduğum için huzurluyum. Teşkilat büyüklerim böyle uygun gördüyse onlarında daha farklı düşüncelere sahip olduklarına ve yanlış bir karar almayacaklarına ve siyasi tecrübelerine güvenim tamdır.

Makamlar koltuklar geçicidir. Önemli olan koltukta oturduğunuz sürece göstermiş olduğunuz başarıdır. Ve o koltuktan indikten sonra herkesin sevdiği saydığı bir kişi olarak anılmaktır.

Bunların hepsi şahsi fikir ve düşüncelerimdir. Nefsi duygularımızı ve ihtiraslarımızı bir kenara bırakıp bizim çok büyük bir AK Parti ailesi olduğumuzu ve hepimizin tek amacının ülkemize ve milletimize hizmet sevdası olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum.’ Dedi.

 

İTHAL ADAY YAKIŞTIRILMASI ÇOK YANLIŞ

 

Bayram Şenocak ithal bir ilçe başkanı mı olacak sorusu üzerine ithal yakıştırılmasını çok yanlış bulduğunu kaydeden Mustafa Bozkurt ‘Bayram Şenocak Bağcılar teşkilatımızdan İstanbul İl Yönetim Kurulu  üyeliğine girmiş bir partilimizdir. Zaten zaman zaman partili büyüklerimiz kendi bölgeleri olmayan başka bölgelerden aday olarak milletvekili seçilebiliyorlar, belediye başkanı seçilebiliyorlar. Bu çok doğal. Kaldı ki önemli olan Türkiye’ye hizmettir, İstanbul’a hizmettir, Avcılar’a hizmettir. Ak Parti olarak bu hizmet yarışında Avcılar’da parti büyüklerimiz bizlere kimin önderliğinde yolumuza devam kararı alırsa bizlere düşen o kişinin yanında ve arkasında olmaktır. Ben de öyle yapıyorum ve de yapacağım’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.