Bozkurt; Delegede Öncelik emek verene!

Bozkurt; Delegede Öncelik emek verene!
Bazı İlçelerde sorun ve sıkıntıların yalandığı delege seçimlerinde Esenyurt CHP İlçe Örgütü Mahalle delege seçimlerini birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdi.

Esenyurt’ un 20 mahallesinde iki hafta önce, delege seçimleri başlatan CHP Esenyurt İlçe Örgütü, dun de Saadetdere, Örnek mahallesi ve Esenkent’ te sorunsuz bir şekilde delege seçim sürecini tamamladı.

İncirtepe, Mehterçeşme ve Namıkkemal mahalleleri dışında 17 mahallede ortak delege de hem fikir olan CHP İlçe yönetimi seçim sürecini asgari ölçüde birleşerek parti üyelerinin hem gönlerini ve hem de taktir lerini kazandı.

HERKESİN ARZU ETTİĞİ GİBİ BİR SEÇİM

İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Seçim sürini ufak tefek itirazların dışında genel olarak çok olumlu geçirdiklerini söyledi . Herkesin arzu ettiği gibi demokratik bir ortamını yaşandığını belirten Bozkurt;. “Başından beri Mahalle temsilcilerimizden çalışan ve partiye emek veren insanlarımıza öncelik verilmesini istedik ve arkadaşlarda bunu dikkate aldılar”. Sürece katılan ve destek veren tüm partililere teşekkürlerini sunarak memnuniyetini belitti.

KAFTANCIOĞLU  TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim sürecini takip eden ve bazı ilçeleri ziyaret eden İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Canan Kaftancıoğlu CHP Esenyurt İlçeyi ziyarette bulundu. İlçe Başkanından seçimle ilgili bilgi aldı. Seçimlerde her hangi bir sorunun yaşanmamasından dolayı ilçe başkanına teşekkür ederek memnuniyetini bildirdi.

Aha sonra MHP İlçe başkanı Halit Özer ve Yardımcısı Onur GÜL de CHP İlçe Başkanını ziyaret ederek seçimlerin nasıl geçtiği yönünde bilgi alış verişinde bulundular.MHP İlçe Başkanı Özer; “bizde atama ile yapılıyor sizin bu çalışmalar daha iyi insanlar yerelde kimi seçeceklerine kendileri oylarıyla karar karar veriyorlar” dedi

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.