Büyükçekmeceli kadın başkan istiyor

Büyükçekmeceli kadın başkan istiyor
Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında yoğun ilgi ile karşılaşırken, özellikle kadın ve genç seçmenlerin “kadın başkan” istiyoruz şeklindeki talepleriyle karşıla

CHP’den Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olan İl Genel Meclisi Üyesi Mehtap Tazegül, Kurban Bayramı boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürürken çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi.

Esnafın ilgisi büyüktü

Kurban Bayramı süresince Celaliye-Kamiloba, Kumburgaz, Batıköy, Mimarsinan, Tepecik’in Hürriyet ve Ulus mahallerinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Tazegül, hem vatandaşlarla bayramlaştı, hem de sorun ve taleplerini dinledi. Bölge esnafının sorunlarını da yanıtlayan Mehtap Tazegül, esnaftan gelen talep ve önerileri de not aldı. Kahvehanelerde de çok sayıda vatandaşın bayramlarını kutlayan Tazegül, gerçekleştirdiği ziyaretleri sırasında tanıtım broşürleri dağıttı.

Sevgi gösterisi ile karşılaştı

Bayram sonrasında da çalışmasını sürdüren Tazegül, Büyükçekmece Salı Pazarı ve Muratçeşme Pazarı’nı gezerek yine çok sayıda vatandaşla birebir iletişim kurma fırsatı buldu. Pazar yerlerinde özellikle kadın ve genç seçmenlerden büyük ilgi gören Mehtap Tazegül, yer yer kadınların sevgi gösterileri ile de karşılaştı. Genç ve kadın seçmenler, Büyükçekmece’de bir kadın aday adayının olmasının kendilerini çok memnun ettiğinin altını çizerek; “Artık Büyükçekmece’ye kadın bir başkan istiyoruz” talebinde bulunmaları dikkat çekti.

“CHP için çalışıyorum”

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında yediden yetmişe her kesimden vatandaşın ilgisi ile karşılaşmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Mehtap Tazegül; “2014 seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu açıdan yaptığım ziyaretlerin çoğunda halkımıza daha çok partim CHP’nin programlarını, projelerini ve çalışmalarını anlatıyorum. Amacımız önce Büyükçekmece ve İstanbul’da sonrasında yapılacak genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşımaktır. Bundan sonraki süreçte de yapacağımız çalışmalar bu doğrultuda devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.