'Çağdaş Türkiye arzusundayız'

'Çağdaş Türkiye arzusundayız'
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Beylikdüzü şubesinin Anneler Günü için düzenlediği kahvaltıya katıldı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Beylikdüzü şubesi sosyal işler birimi tarafından 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Büyükçekmece’de bir kahvaltı düzenlendi. Toplantıya beraberindeki heyeti ile birlikte katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm annelerin mutlu olduğu, evlatlarını mutlu yetiştirdiği günlere kavuşmayı temenni ettiğini belirterek, annelerin yaklaşan gününü kutladı.

Milli bayramların ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün her zaman Türkiye’nin vazgeçilmezleri olarak yaşayacağını ifade eden İlçe Başkanı İmamoğlu, çağdaş bir Türkiye’de yaşama arzusunu gerçekleştirmek adına mücadele ettiklerini söyledi. 

Etkinlikte, Beylikdüzü’ne taşınması planlanan Kumkapı Balık Hali’nin sebep olacağı olumsuzluklardan da bahseden İmamoğlu, “Biz geleceğimizi burada kuruyoruz. Beylikdüzü’nüberaberce uygar bir ilçe yaparak İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olmasını istiyoruz. Eğer Balık Hali gelirse, bu hayalimiz gerçek olmayacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.