Çalınmadık kapı kalmayacak

Çalınmadık kapı kalmayacak
Büyükçekmece Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensupları ve meclis üyesi adayları ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, "Çalınmadık kapı kalmayacak. Çözülmedik sorun olmayacak" dedi.
Herkes görevini biliyor

AK Parti İlçe Başkanlığüı'nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda seçim sürecinde izlenecek yol ve görevler masaya yatırıldı. Programa, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit'in yanısıra, İlçe Başkanı Selahattin Küçük, Büyükçekmece Belediyesi meclis üyesi adayları, ilçe yönetimi ve sandık başkanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Selahattin Küçük, sandık başkanlarının görevleri hakkında bilgilendirildiklerini söyledi. Ayrıca programa katılan meclis üyesi adayları da seçim zamanında yapacakları çalışmalar ve programlar hakkında bilgi verdi.
Strateji belirlendi

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit ise, seçmene ulaşmanın herşeyden daha önemli olduğunu hatırlatarak, "Onların dertlerini sıkıntılarını ve taleplerini dinlememiz gerekiyor. Çalınmadık kapı, çözüm üretilmeyen sıkıntı kalmayacak" açıklamasını yaptı. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum