Çanta'da mahalle meclisi

Çanta'da mahalle meclisi
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Çanta Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı, Çanta Mahalle teşkilat binasında gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanta Mahallesinden sorumlu Belediye Meclis Üyesi Saffet Ser

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel yaptı. Temel konuşmasında, geçmiş dönemdeki seçimlerde Çanta Mahallesinde alınan oy oranlarını değerlendirerek mahallelerinde yapmış oldukları çalışmalarla her geçen gün Çanta’da AK Parti’nin oy oranlarının yükseldiğine dikkat çekti. Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel konuşmasında, “ Bizler biliyoruz ki bizim yaptığımız her çalışma, partimize kazandırdığımız her oy, gönlüne girdiğimiz her vatandaşın desteği bu ülkede hizmete dönüşüyor. Bizlerin partimiz için attığı her adım, bu vatanın gücüne güç katıyor. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkenin güçlü bir dünya ülkesi olacağı bilincinde ve inancındayız. Bu sebeplerden ötürü Çanta Mahallesinde AK Parti’yi birinci yapmak zorundayız. Bu da sizlerin desteği ve inancı ve gayretli çalışmaları ile olacaktır.”dedi.
Bu iş 2 meydan 2 yol bir eğlence ile olmaz
Danışma Meclisinde söz alan Çanta Mahallesinden sorumlu AK Parti Belediye Meclis Üyesi Saffet Sert ise yaptığı konuşmada, “ Şimdi Silivri Belediyesi diyor ki; “Çanta bizim sayemizde parklar, meydanlar, yollar gördü.” Değerli arkadaşlar, bu bahsedilen yollar, meydanlar, parklar bizim dönemimizde zaten yapılmıştı. Bunların yaptığı % 99 var olan bir hizmetin %1’lik süslemesini yapmak. Ana kademe yollara kaldırım yapıyoruz diyerek daralttılar. Bizim dönemimizde yapılan 2 tenis kortu vardı. Şimdi gidin bakın atıl, perişan durumda. Biz Çanta’ya 17 park, 2 tenis kortu, futbol sahası, vs. bir sürü çalışma yaptık. Bunlar bizim çalışmalımızı söküp yeni yaptık diye anlatıyorlar. Şu anda kapanıp mahalleye dönen eski beldelerimiz içler acısı bir durumda. Biz beldeler kapatıldığında, buralardaki hareketliliği devam ettirmek adına, her beldeyi kuracağımız şubelerle yönetecektik. Bunlarda aynı şekilde yapacağız dediler ama 1 personel ile konteynırdan hizmet vermeye çalışıyorlar. Bu iş böyle olmaz. Bu iş 2 meydan 2 yol, bir eğlence ile olmaz. Bu iş İstanbul’da hizmet eden 26 AK Partili Belediyenin yaptığı hizmetler gibi olur. Bakın nereden nereye geldiler.” dedi.
İşimiz hizmet gücümüz millet
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise Çanta Mahallesi Danışma Meclisinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, Çanta Mahallesinde AK Parti’ye ilginin her geçen gün büyüdüğünü artan oy oranları ile bunun apaçık ortada olduğunu belirtti. Karakaş konuşmasına şöyle devam etti; “ Sevgili arkadaşlar, şu anda bizim Silivri’ye yaptığımız hizmetler, belediyenin yaptığı hizmetlerden neredeyse 5 kat daha fazla. Sadece dere ıslah çalışmalarımızın maliyeti 62 milyon. Bunun haricinde İlçemize 1 Milyar Dolar değerinde hizmet yapılmış. Bunu kimin gücü yeter. Bütün bunlar sizlerin desteği, sizlerin gayreti, sizlerin çalışmaları ile yapılıyor. Bizler elimizden gelen imkanı, gücü Silivri için seferber ediyoruz. İl Özel İdaremiz ve Sayın Vali’mizle yaptığımız görüşmelerde Silivri’ye yapılacak her hizmetin, düşünülen her projenin takipçisi olduğumuzu söyledik. Biz Silivri’ye siyasi olarak bakmayı bir kenara bırakın, Silivrili olduğumuz için Silivri’de yaşadığımız için sahip çıkmak, geliştirmek, büyütmek zorundayız. Biz böyle düşünüp gece gündüz bu halka hizmet etmeye devam ettiğimiz sürece zaten bu halk kimin hizmet ettiğini kimin etmediğini görecek ve ona göre her kesin karnesi verecektir. Her zaman söylediğim gibi; hükümetimiz bizlerden aldığı güçle yoluna devam ediyor. Ülkemiz beklide son yıllarda hiç olmadığı kadar güçlü, ekonomimizi düzgün ve artık kimsenin kafa tutamadığı ülkelere kafa tutan bir ülke haline geldi. Bütün bunlar sizlerin bizlerin çalışmalarıyla oluyor değerli arkadaşlarım. Bu nedenle bizler, köy köy, mahalle mahalle, ev ev gezip vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmeli, sıkıntıların analiz edip çözüm yolları aramalı ve onların gönlüne girip, hizmet kalitemizi göstermeliyiz.Bizim işimiz hizmet, gücümüzse millettir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.