Çapan’a Damallı desteği

Çapan’a Damallı desteği
Ardahan İli Damal İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi Yukarı Gündeş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gecesine katılan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan’a Damallılar destek çıktı.
Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleşen geceye katılan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Yaptıkları tezahüratlarla Çapan’a destek çıkan Damallılar, Çapan’ın kendileri için gurur kaynağı olduklarını söylediler.

Yoğun katılımla gerçekleşen geceye CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan’ın yanı sıra, DSP Damal Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Akkuş, CHP Damal Belediye Başkan Adayı Ergin Önay, Kars Ardahan Iğdır Derneği Onursal Başkanı Mustafa Küpeli, İstanbul Aleviler Dernek Başkan Yardımcısı Erdem Uygur, çeşitli parti mensupları, sanatçılar ve yüzlerce davetli katıldı.

Çapan: Bu seçimi de alacağız

Gecede konuşma yapan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Gürbüz Çapan, ‘Herkese merhaba. Öncelikle hoş geldiniz. Hepinize Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Ama kadınlara daha çok teşekkür ediyorum. Çünkü onların evlerinde oturmayıp dışarı çıkmaları, söz sahibi olmaları gerekir. Ve onu yapmaya başladılar. Bu çalışmaları benim çok hoşuma gidiyor açıkçası. Şimdi Esenyurt artık benim ecelim. Buradan ev aldık, mezarlık yeri aldık. Bu seçimi de alacağız. Şuan ki çirkinliğe, çirkefliğe, kötü yönetime son vereceğiz.

Sizden istediğim şey dostluğunuzu pekiştirin. Konu komşuyla ilişki halinde olun. Kavga etmeden, dostluk bozmadan bir arada  olun. Sandıklarınıza sahip çıkın. Siz oy  verin, biz koruyacağız. Kuşkunuz olmasın. Onlar bize ne yapıyorsa biz de onlara aynısını yapacağız. İyi eğlenceler. Hepinize iyi günler.’ İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.