ÇAPAN’IN OYU CHP’NİN!

ÇAPAN’IN OYU CHP’NİN!
Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan CHP’ye dönüşüne "Hayır" denilen karar sonrası konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısını kabul ederek başvuru yaptığını hatırlatan Dr. Çapan, “Söylenecek çok bir şey yok. AKP’nin kuşatmasına karş

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan CHP’ye dönüşüne "Hayır" denilen karar sonrası konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısını kabul ederek başvuru yaptığını hatırlatan Dr. Çapan, “Söylenecek çok bir şey yok. AKP’nin kuşatmasına karşı CHP’ye oy vereceğim. Partiye dönüşüm için olumlu yönde oy kullanan 25 arkadaşımızı mahcup etmeyeceğim” dedi.

  “BAĞIMSIZ ADAY OLMAYACAĞIM”

  “Deniz Bey beni partiden attı ben bittim mi?” diye soran Dr. Gürbüz Çapan siyasi faaliyetlerinin süreceği sinyalini verirken “Bağımsız adaylık düşünür müsünüz?” sorusuna ise şu karşılığı verdi: “Bağımsız adaylık düşünmüyorum. AKP’nin kuşatmasına karşı CHP’ye oy vereceğim, partimizi destekleyeceğim. Parti Meclisi’nde bana oy veren 25 arkadaşımızı mahcup etmeyeceğim” CHP’ye dönüş yolunu zorlayacağını da anlatan Dr. Çapan, belki de adayların belirleneceği olağanüstü Parti Meclisi toplantısında karar tashihi beklentisini koruduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.