Çelebi: asıl çözüm metrodur

Çelebi: asıl çözüm metrodur
CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, CHP Beylikdüzü İlçe yöneticileriyle birlikte Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde İhlas Marmara Evleri 1.Kısım Çarşısı esnafı, İhlas Marmara Evleri 1.Kısım Site Yönetimi, Marmara Mahallesi Muhtarı Vezir Ocak’ı, Yakuplu Salı Pazarı ve Adnan Kahveci Çarşamba Pazarı esnafına yapılan esnaf ziyaretleri süresinde esnafın sorunları dinlendi, çözüm için neler yapılabileceği konusunda bilgiler verildi.

Ziyaretler sırasında vatandaşlardan gelen sorunları da dinleyen Milletvekilleri, özellikle öğrenci velilerinden 4+4+4 sisteminin getirdiği sıkıntılarla ilgili şikayetler aldı. Beylikdüzü’nde özellikle Marmara, Yakuplu, Gürpınar, Dereağzı ve Sahil mahallelerinde ulaşım konusunda büyük sıkıntıların yaşandığı ifade edilirken, yerel yönetimin konuyla alakalı çözüme dönük bir adım atmaması eleştirildi.

Beylikdüzü’nde ulaşımın seri olarak sağlanabileceği yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu ifaden eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi,  “Asıl çözüm metrodur. Biz işin şovunda değiliz. Ulaşım konusunda yaşanan sorunların çözülmesi için ilk önce ilgili belediye başkanıyla konuşacağız.Çözülmeyecek bir olay değil. Önemli olan bakış açısı, halkın taleplerinin nasıl karşılanacağı hadisesidir. Gerçekçi bir formülle çok basit bir şekilde çözülebilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.