Cem Kara Ulusal Kanal’dan seslendi

Cem Kara Ulusal Kanal’dan seslendi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Ulusal Kanal’da yayınlanan Hakan Bayraktar ile YEREL SEÇİM programına konuk oldu. Kara burada yaptığı konuşmada ‘Çatalca Kent Kimliğine kavuşuyor’ diye konuştu.

Çatalca’nın Kurtuluş Savaşı’ndan bu güne Türkiye’de her zaman önemli misyonlar üstlendiğine dikkat çeken Başkan Kara sözlerine şöyle devam etti:

1912 – 13 yıllarında Çatalca’ya kadar dayanan düşman askerlerine Çatalca halkı ve ülkenin bir çok yerinden gelen Türk askeri direnç göstererek Kurtuluş Savaşı öncesi ilk kıvılcımı başlatmıştır. Çatalca hep önemli rol oynamıştır. Mesela çok çabuk unutan bir milletiz ama daha birkaç yıl öncesine kadar doğalgaz gelmeden İstanbul tüm ısınma imkanını Çatalca’dan temin etmekteydi. Şimdi ise İstanbul’un su ihtiyacını Çatalca karşılıyor.

Göreve geldiğimizde Çatalca’nın en önemli sorunu olan İMAR durumunu çözerek ilçenin planlanan nüfus rakamını 24 binden 54 bine kadar çıkardık. 2 500 konut ürettik. Daha önce bir çivi çakamayan Çatalcalı artık ev, ahır, konut yapabilmekte. 27 köyümüz 630 sayılı yeni yasa ile bize mahalle olarak bağlandığından artık bu köylerimizde de imar sorunu büyük oranda çözülmüş durumda.

Örgüt ile bir problemimiz yok

Ulusal Kanal’da yayınlanan Hakan Bayraktar’ın hazırlayıp sunduğu YEREL SEÇİM programında izleyicilerden gelen sorulara da açık yüreklilik ile cevap veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya bir soruda HABERDAR Genel Yayın Müdürü Mehmet Mert sordu. Mehmet Mert’in, Başkan Kara’nın zaman zaman ilçe örgütü ile problemler yaşadığı yönde haberler çıktığını şeklindeki soruya Cem Kara şöyle cevap verdi:

Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Gerek ilçe başkanım gerek sayın yönetim kurulu üyelerim başta olmak üzere tüm örgütümüz ile gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Yerel seçim öncesi bu tür dedikoduları çıkaranlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçedeki mevcut durumunu çekemeyenlerden öte kimseler değil.

Cem Kara’nın adaylığında açık ara önde

Öte yandan program sunucusu ve SANAR araştırma sahibi Hakan Bayraktar ise Çatalca’da yaptıkları araştırmalarda 2013 YEREL SEÇİMLERİ’nde  Çatalca Belediye Başkanlığı için Cem Kara’nın aday olması halinde Cumhuriyet Halk Partisi oylarının açık ara önde olduğunu aksi halde yani gökten inme bir aday ortaya çıkması halinde bunun değişebileceği yorumunu yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum