CHP Batıköy'de ev ziyaretlerine start verdi

CHP Batıköy'de ev ziyaretlerine start verdi
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Sandık Çevresi Çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başladı. İlk ev ziyareti Büyükçekmece Batıköy Mahalesi'nde gerçekleşti.
Gün boyu yapılan ziyaretlerde CHP Batıköy Mahalle örgütü ve Mahalle Sandık Sorumluları'na Büyükçekmece CHP İlçe Başkanı Dursun Tazegül'de eşlik etti. 
İlk ev ziyaretleri sırasında yaşananlar  Büyükçekmece'de CHP Teşkilatı'nın yüzünü güldürdü. Rastgele gidilen evlerde oldukça sıcak karşılanan CHP yetkillilerine gelen olumlu tepkiler kimi zaman duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.  Ziyaret edilen ilk evde ev sahibesinin "CHP'liler kapımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyorsa bu işte bir iş vardır. Bundan sonra sokakta ve Türkiye'de olup bitenleri daha yakından takip edeceğim. Gerekirse ben de Türkiye için kapı kapı dolaşıp sizlerle çalışırım" dedi. 
Ziyaretlerin yağmur kar ve çamur demeden  gerçekleştiğini söyleyen Tazegül, "Mahalle Başkan  ve yöneticilerine ile Sandık Çevresi Sorumlularına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim. Görevlerini başarıyla yapmaya çalıştıklarını görüyor kendilerine güveniyor ve çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Büyükçekmece CHP İlçe Başkanı Dursun Tazegül, seçim hazırlıkları programında da yer alan ev ziyaretlerinde kapılarını açan ev sahipleriyle tanışmak ve görüşmek amacında olduklarını dile getirdi. Tazegül, "Mahallelerimizde 500 civarında Sandık Çevresi Sorumlumuz var.  Bu arkadaşlarımız eş zamanlı olarak  seçmenleri evlerinde ziyaret edecekler. Ziyaretlerimizi 20-30 günlük süre zarfında gerçekleştireceğiz. Daha sonraki süreçte seçmenlerimizi 2'inci kez ziyaret etmeyi planlıyoruz. Bu arada esnaf ziyaretlerimize Büyükçekmece merkez mahallelerinde  devam edeceğiz’’ diye konuştu. 
Başkan Tazegül yapılan ziyaretlerin ardından CHP iktidarının bir zaruret olduğunu belirterek şöyle devam etti " CHP Büyükçekmece örgütü olarak olarak görevimizi farkındayız. İstanbul genelinde ve yerelinde hatta Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmalıdır. Bu bir zarurettir. CHP'ye halkımızın ve dünya halklarının her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.