CHP Büyükçekmece taşındı

CHP Büyükçekmece taşındı
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yeni binasına taşındı. İlçe Örgütü, çalışmalarını bundan böyle yerel seçimlerde Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de SKM olarak kullandığı Mimarsinan E-5 üzerindeki Safir Düğün Salonunun da bulunduğu yeni
FİZİKİ ŞARTLAR ETKİLİ OLDU

Yeni binaya taşınma kararını yönetim olarak aldıklarını belirten CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, bu kararı almalarındaki en önemli etkenin eski ilçe binasının fiziki şartları olduğunu belirtti.

29 EKİM'DE AÇILIŞ YAPACAKLAR

Gökbulak, "Yeni binamızda partililerimizle birlikte daha iyi şartlar altında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca yeni yerimizin E-5 üzerinde bulunması da bir avantaj. Taşınma işlerimiz bitti, yerleşmemiz devam ediyor. Tüm hazırlıklarımız bittikten sonra ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında görkemli bir açılış yapacağız" dedi.



ESKİ BİNA DA AKTİF OLACAK

CHP Büyükçekmece’nin yeni yerinin genişliği, altyapısı ve modern görüntüsüyle de dikkat çekerken, tapusunun kendilerine ait olduğu Dizdariye Mahallesi Atatürk Caddesi Hamam İş Hanında bulunan eski ilçe binasını da aktif tutulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.