CHP BÜYÜKÇEKMECE YEMEKTE BULUŞTU

CHP BÜYÜKÇEKMECE YEMEKTE BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Örgütü 15 Mart 2013 Cuma akşamı düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Geceye katılım yoğun oldu, partililer halaylar eşliğinde eğlendi.

KATILIM YOĞUNDU

'2014 İstanbul Bizim-Büyükçekmece Bizim' sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü, Kumburgaz'da bulunan Artemis Otel'de dayanışma gecesi düzenledi.  15 Mart 2013 Cuma akşamı gerçekleşen geceye partililer oldukça ilgi gösterdi. Yemek salonu Kumburgaz’da olunca katılanların çoğunluğunun; Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba ve Güzelce’den olduğu gözlerden kaçmadı.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül  gecede bir konuşma yaparak Ak Parti’nin bölgemizdeki yaptığı çalışmaları eleştirdi. 2014’de ne yapıp edip Büyükçekmece belediyesini kimseye kaptırmayacağız diyen Tazegül önce Büyükçekmece ardından da İstanbul’da zafer kazanarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız diye konuştu.

CHP’Lİ BAŞKANLAR YOKTU

CHP Milletvekilleri; Süleyman Çelebi, Mevlüt Aslanoğlu, Oktay Ekşi ve Kamer Genç, CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP K.Çekmece İlçe Başkanı Kemal Çebi, Eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut,  Demokrat Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Ömer Sert , CHP Büyükçekmece Belediye Meclis üyelerinden Coşkun Kaynak, Emine Demirci ve Ersel Yazıcı, il başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda partililerin boy gösterdiği geceye bölgemiz CHP’li hiçbir belediye başkanının, Akgün ve CHP Büyükçekmece belediye meclis üyelerinin katılmaması dikkat çekti.

‘Nedense ne zaman ilçe örgütünün bir yemeği olsa, CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hep yurt dışına çıkıyor’ diye sitem eden bazı partililer öte yandan hem geceye gelmiyorsun hem de başkan vekiline konuşma yaptırıyorsun diyerek eleştirilerde bulundular.

ÇORBACIOĞLU’NA PLAKET

Eski Kumburgaz Belediye Başkanı ve Artemis Otel Genel Koordinatörü Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu’na düzenlenen geceye katkılarından dolayı bir plaket veren CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Tazegül ‘Sayın Çorbacıoğlu bizim yönetimimizden daha fazla davetiye sattı, bu yemeğin her şeyinde büyük çaba harcadı. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

SADIK GÜRBÜZ SAHNEDE

Gecede yapılan uzun konuşmalar yüzünden bazı davetliler sıkılıp salonu terk etse de saat 22.15 civarında sahneye çıkan Sadık Gürbüz o an salonda olanlara güzel bir türkü dinletisi sundu. Ayrıca Servet Bulut eşliğinde davetliler halay çekerken, Ümit Keskin yönetimindeki Büyükçekmece Halk Eğitim folklör grubu da bir gösteri sundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum