CHP Büyükçekmece’den Cem Kara’ya Ziyaret...

CHP Büyükçekmece’den Cem Kara’ya Ziyaret...
Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaklaşık bir ay önce seçilen Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti
. Ziyarete Dursun Tazegül’ün yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Örgütü yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
     Bölgenin çeşitli ilçelerinden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Cem Kara’yı ziyaret etmişti. Önceki gün de Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve yönetim kurulu üyeleri Çatalca’ya bir ziyaret düzenlediler. Bu ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Cem Kara’yı da makamında ziyaret eden Büyükçekmece grubu, Çatalca Belediyesi başkanlık makamında yaklaşık bir saat boyunca belediye başkanının çalışmalarını ve faaliyetlerini istişare ettiler. İstanbul’un en büyük yüzölçümüne sahip olan ilçe Çatalca’nın; uzak ve yakın mahalleleri ile birlikte ilçe merkezinde de çalışmaların arttığını belirten Başkan Cem Kara, “Bu büyük coğrafyada her mahallemize, her insanımıza ulaşmak için çaba sarf ediyoruz” dedi. Başkan Cem Kara görüşmede yeni seçilen ilçe yönetimine başarılar dilerken, “Büyükçekmece ilçesinde yaptığınız kongre sonrasında yönetime seçildiniz. Ziyaretiniz beni onurlandırdı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.