CHP Çatalca yeni yerinde

CHP Çatalca yeni yerinde
Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı yeni yerine taşındı. Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi, Çağlayan Ege İş Merkezi 4. Katta daha modern ve daha geniş alanda partililere hizmet verecek ilçe başkanlığına ziyaretler sürüyor.
Önceki gün Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ilçe başkanlığını ziyaret ederek CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
CHP İstanbul İl Başkanı Taşkan Uysal ve ilçe başkan yardımcısı Abdullah Arslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Naci Özcan katkılarından dolayı Başkan Cem Kara’ya teşekkür etti.
HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ise Başkan Naci Özcan’ın makam masasının yerini değiştirerek iç mimar görevinde bulundu.
İçerisinde gençlik kolları, kadın kolları ve yönetim kurulu için ayrı ayrı toplantı masası, bilgi işlem odası, bekleme salonu ve 100 kişilik toplantı salonu bulunan yeni ilçe binası için Çağlayan Ege İş Merkezi’nin beş ayrı odası tadilattan geçirilerek ilçe başkanlığının hizmetine sunuldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.