CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI AKP'YE GEÇTİ

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI AKP'YE GEÇTİ
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Celal Babayiğit ilk bombayı patlatarak, yılların Cumhuriyet Halk Partisi’lisi olarak tanınan eski belediye meclis üyeliği de yapan İbrahim Bilgin’i Yönetim Kurulu Listesi’ne almayı başardı.


 ÖNCE BEDİR GÜRSES

 Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’ndan tartışmalı bir şekilde Büyükçekmece’ye gönderilen Celal Babayiğit; ilçe kongresi olacak mı olmayacak mı tartışmaları arasında çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Yönetim Kurulu liste çalışmalarını sürdüren Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, 17 yıl Büyükçekmece İlçe Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Bedir Gürses de Ak Parti saflarına taşımayı başarmıştı.

 ŞİMDİ İBRAHİM BİLGİN

 Gürses’in ardından bir bomba daha patlatarak defalarca CHP Büyükçekmece’de belediye meclis üyeliği yapan, ilçe başkanlığı da yapan, Büyükçekmece’nin son 30 yılını çok iyi bilen Mühendis İbrahim Bilgin’i de Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi’ne almayı başaran Av. Celal Babayiğit böylece, ileriki günlerde başka sürpriz gelişmelere hazırlıklı olacağımız izlenimi de vermiş oldu.

 BİLGİN CHP’DEN DELEGE SİÇİLMİŞTİ!

 Öte yandan İbrahim Bilgin geçtiğimiz günlerde yeni tamamlanan mahalle delegasyon seçimlerinde CHP’den Fatih Mahallesi Delegesi olarak seçilmişti. Bilgin’in noter kanalıyla CHP’den istifa etmesine rağmen delege listesinde de adının bulunması ise şaşkınlık yarattı.

 

YAVUZBİLGE DE LİSTEDE Mİ?

Öte yandan 2009 seçimlerinde MHP B.Çekmece Belediye Başkan Adayı olan eski Kamiloba-Celaliye Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge'nin de listede olduğu iddiaları üzerine görüşüne başvurduğumuz Yavuzbilge:'Ben bütün partilerden istifa ettim. MHP'li de değilim AKP'lide. Ama bütün partili arkadaşlarımız gelirler, giderler, sağ olsunlar sohbet ediyoruz. Sabah ola hayrola diyorum' dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.