CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na Sürpriz Aday

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na Sürpriz Aday
CHP Parti Okulu eğitmeni olarak Türkiye genelinde birçok partilinin eğitiminde eğitmen olarak görev yapmış ve CHP Başakşehir Bilişimden Sorumlu Bşk. Yrd. Görevini sürdüren Barkan ÖZMEN’in tabandan gelen yoğun değişim taleplerini karşılıksız bırakmayacağı

Dar bir çalışma takvimine sıkıştırılarak yeni ve dinamik adayların çıkmasının engellemeye çalışıldığı, kurultay delegelerinin eskimiş ve yıpranmış adaylardan herhangi birisini seçmek zorunda bırakılacağı bir seçim sürecinde kimsenin hesaba katmadığı yeni bir ismin adaylığını açıklayacağı kulaktan kulağa konuşulmaya başladı.

CHP Parti Okulu eğitmeni olarak Türkiye genelinde birçok partilinin eğitiminde eğitmen olarak görev yapmış ve CHP Başakşehir Bilişimden Sorumlu Bşk. Yrd. Görevini sürdüren Barkan ÖZMEN’in tabandan gelen yoğun değişim taleplerini karşılıksız bırakmayacağı düşünülüyor.

Hayatını işçi olarak sürdüren Barkan ÖZMEN partiye Kemal KILIÇDAROĞLU’nun CHP genel başkanı olması ile katılmış ve 6 ay sonra çarşaf liste ile yapılan seçimlerde ilçe başkan yardımcısı olmuş. Yıllık izinlerini ailesi ile birlikte geçirmek yerine seçimini parti içi eğitimden yana kullanarak Türkiye’nin dört bir yanında birçok eğitim programında eğitici olarak görev yapmış. İdealist, korkusuz ve haksızlığın karşısında dik duruşu ile parti tabanı tarafında büyük sevgi duyulan Barkan ÖZMEN mevcut adayların aksine KİMSENİN ADAMI olmayan bir aday profili çiziyor.

Adayların ideolojileri ve çözüm önerilerinin değil resimlerinin ön planda olduğu seçimde, gençlik kollarının CHP siyasetine yön vermesi adına Türkiye genelinde yoğun şekilde destek gören Barkan ÖZMEN’in projeleri ve birleştirici yapısı ile özlenen tabloyu oluşturabileceği konuşuluyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum