CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI ERGUVAN FESTİVALİNDE

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI ERGUVAN FESTİVALİNDE
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Erdoğan Toprak Çatalca Belediyesi’nin düzenlediği 14. Erguvan Festivali’nin açılışına saatler kala ilçeyi ziyaret etti.
 Belediye Başkanı Cem Kara’yla bir araya gelerek festival alanını ve stantları gezdiler. Hazırlıkları inceleyerek festival programında yer alan etkinlikler ve konserler hakkında bilgi aldılar. Sezgin Tanrıkulu ve Erdoğan Toprak’a ziyaretleri boyunca Başkan Cem Kara’yla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Abdullah Aslan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Başkan Cem Kara’yla birlikte festival alanını gezen Sezgin Tanrıkulu ve Erdoğan Toprak, Çatalca Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi stantlarını da ziyaret etti. Stantlarda çalışanlarla ve festival alanındaki vatandaşlarla ayaktüstü sohbet eden Tanrıkulu ve Toprak, festival hazırlıklarını son derece başarılı bulduklarını ve 2009’da göreve gelişinden itibaren Çatalca’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan bu festivali gelenek haline getiren Başkan Cem Kara’yı tebrik ettiklerini dile getirerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.