CHP İstanbul'a yeni aday

CHP İstanbul'a yeni aday
Bir süredir boş olan CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı için ilk aday belli oldu.
CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı için aday olan ilk isim...

CHP İstanbul'un genç isimlerinden Özge Çebi, Gençlik Kolları Başkanlığı için yarışmak istediğini açıkladı. Çebi, Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı olmak istediğini yakın çevresiyle paylaştı. Çebi'ni, Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer'le de görüştüğü ve Dinçer'in "Çok sevinirim. Ben de başkan olmanı isterim, elimden gelen katkıyı da sunarım" dediği öğrenildi. Çebi'nin adaylığı, geride bıraktığımız günlerde Ankara'da bir araya gelen Gençlik Kolları yöneticilerinin katıldığı toplantıda da gündeme geldi.

ÖZGE ÇEBİ KİMDİR?

1987 İstanbul doğumlu, aslen Trabzonlu olan Özge ÇEBİ, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.
2006 yılından itibaren çeşitli Sivil Toplum kuruluşlarında görev alDI. 2008 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda Gençlik Siyasetine aktif birşekilde katılım sağlaDI.

CHP Beylikdüzü İlçe Gençlik Örgütü Eğitim Sekreterliği görevinde bulunmuş daha sonrasında da İlçe Gençlik Örgütü Sekreterliği görevini yürütmüştür.

2011 Genel Seçimlerinde İstanbul İl Gençlik Örgütü yönetimine atanan ve Sekreterlik görevini sürdüren Özge ÇEBİ, ÇYDDnin gönüllü üyesi olmuş ve görev almıştır.Bunun Yanında Kadın adayları Destekleme ve Eğitme Derneği'nin (KADER) amaç ve ilkelerini benimsem iş bireysel olarak gönüllü görev almıştır.

İngilizce bilmektedir.

*NEDEN ADAYIM ?

Siyasetin her aşaması çok önemlidir.Benim için Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü üretebilen,ülke siyasetine yön verebilen,politika belirleyici ve en dinamik yapıyı temsil eder.Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütünün hızla olması gerektiği sayıya ulaşması,daha planlı,örgütlü ve amaç birliği sağlama noktasında fikir üzerinden siyaset yapan,proje üreten kendi içinde koordinasyonlu ve demokrasiyi kendi içinde sağlamış bir yapıya ulaşmasına etki edebilmek için CHP İstanbul İl Gençlik Örgütü Başkanlığına aday oldum.

Bununla birlikte, Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU'nun da önemsediği gibi, Türkiye'nin en köklü ve en fazla oy alan ikinci partisinin Genç Kadınların siyaset de daha aktif ve daha fazla temsili olması gerektiğini savunuyorum. Genç Kadınların da bu görevlere aday olabilmesine destek olma ve teşvik etme olasılığından dolayı adaylığımın değerli olduğunu düşünüyorum.

*HEDEFLERİM

Doğru planlama,Gençlik siyaseti odaklı eğitimler,çeşitli komisyonlar eliyle koordinasyon,dogru Üniversite Örgütlenmesi, sosyal alanda etkinlikler (yaratıcı genç fikir ve proje yarışmaları), İstanbul odaklı yerel seçim projeleri, CHP İstanbul Gençlik Örgütüne daha sağlıklı ve başarılı bir süreç sağlayarak, çoğulculuk, açıklık ve birbirimize karşı hoşgörünün tartışmaların yalnızca fikir üzerinden olmasını sağlayacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü kendi içinden liderler çıkartacak ve geleceğin yöneticileri hak ve adaleti savunan, eşitlikçi, emeğe değer veren, haksızlığa boyun eğmeyen, her koşulda ülkesi için mücadele eden bireyler olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.