CHP KÖY’LERDEKİ ANNELERİ AĞIRLADI

CHP KÖY’LERDEKİ ANNELERİ AĞIRLADI
Silivri CHP İlçe Başkanlığı bu yıl düzenlediği anneler günü programında köy ve mahallerde bulunan anneleri ağırladı. Kale Parkta Düzenlenen Anneler günü programına, eşi Esma Işıklar ile katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm annelerin günü ku
 CHP BU KEZ MAHALLE VE KÖY’LERDE Kİ ANNELERİ AĞIRLADI

Silivri CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Kale Park’ta anneler gününe özel olarak düzenlediği kahvaltıda bu kez köy ve mahallelerde bulunan anneleri ağırladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve eşi Şirin Tuğlu ile Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı anneler günü programında, Saliha Karadeniz yılın annesi seçildi.

Yılın annesi Saliha Karadeniz seçildi

Yılın annesi seçilen Saliha Karadeniz gözyaşlarına boğuldu. Çocuklarına zor şartlar altında yaşam mücadelesi vererek bakan ve sağlık sorunları olmasına rağmen hiçbir zaman yaşam mücadelesinden vazgeçmemiş bir anne olan Saliha Karadeniz’e Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Yılın annesi plaketini verirken, İlçe Başkanı Mümin Tuğluda bir buket çiçek takdim etti. Anneler günü programına katılan diğer annelere de çeşitli hediyelerin yanı sıra,  kent konseyi tarafından hazırlanan yemek kitabı hediye edildi. 

Işıklar; Analar hiç ağlamasın

 CHP İlçe Kadın Kollarının düzenlediği anneler günü programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “ Dün Hatay İlimize yapılan hain saldırıda yine analar ağladı. Anaların ağlamaması için çoluk çocuk demeden hepimiz mücadele etmeliyiz. Mücadele etmeliyiz ki, bu ülkede kimse birlik beraberliğimizi bozamasın. Kadınlarımız sadece üç tane 5 tane çocuk doğurup evine kapanmamalı. Üç çocuk yapın evinizde oturun diyen bir anlayışa karşı, kadınlarımız, iş hayatında, siyasette ve her yerde olmalı. Kadınlarımız Belediye Başkanı, Milletvekili, Bakan,Başbakan ve Cumhur Başkanı olmalı ki bu anne şefkatini her yere yaymalı. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere burada bulunan tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Analar hiçbir zaman ağlamasın” dedi.

HABER/ FATMA SARIBIYIK        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.