CHP meclis listesini sır gibi saklıyor

CHP meclis listesini sır gibi saklıyor
Silivri CHP’den, Belediye Başkan Aday Adaylığına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, CHP Silivri eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ve CHP İlçe Yöneticisi Hüseyin Şahin başvururken, 63 kişide meclis Üy
 Mevcut Meclis Üyelerinin bazılarının da yeniden aday adayı olduğu öğrenilen Meclis listesi Silivri CHP İlçe Başkanlığı tarafından devlet sırrı gibi gizleniyor. 

Bazı aday adayları deşifre olmak istemiyormuş! 
Meclis Üyesi Aday Adayı listesiyle ilgili görüşüne başvurduğumuz Silivri CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, listeyi genel merkeze gönderdiklerini, henüz kamuoyu ile paylaşamayacaklarını açıkladı. Listeyi basın mensupları ve kamuoyu ile paylaşmama gerekçelerini ise Tuğlu şu şekilde açıkladı; “ Meclis listesinde bulunan bazı aday adayları isminin kamuoyunda deşifre edilmesini istemiyorlar. Listeye giremezler ise rencide olamamaları için şu anlık meclis listesini açıklayamıyoruz.”  

Liste devlet sırrı mı? 
Silivri CHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusunda bulunan kişilerin isimlerinin bulunduğu listenin CHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından gizli tutulması, “ Bu liste devlet sırrı mı?” yorumlarına neden oluyor. Diğer yandan listede isimleri bulunan bazı kişilerin isimlerinin kamuoyunda açıklanmasını istememeleri ise akıllara, CHP’den Aday olamazlarsa başka bir parti’den mi şanslarını deneyecekler sorularını beraberinde getiriyor. 

Haber/ Fatma Sarıbıyık  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.