CHP örgütü ön seçim dedi

CHP örgütü ön seçim dedi
CHP Silivri İlçe Başkanlığı önceki akşam gerçekleştirdiği örgüt toplantısında ön seçimde hem fikir oldu. Toplantıya partinin bölgedeki milletvekili aday adayları da katılım gösterdi.

Genel seçimler için aday olacak kişilerin ön seçimle belirlenmesini isteyen milletvekili aday adaylarına örgütte destek verdi.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya parti üyeliği onaylanan aday adaylarından Abdullah Yıldırım ilk kez katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüseyin Şahin konuşmasında "Birinci toplantımızı başkan vekili olarak yapmıştık ikincisi başkanlığımıza nasip oldu. Bu toplantımıza çok değerli misafirlerimiz de katıldı. İl Başkan yardımcısı örgütten sorumlu Ziya Disanlı, Millet vekili aday adaylarımız, Tülay Ateş, Zehra Eyicil, Hüseyin Aksu, Ahmet Fethi Oral, Dr. Beyzade Özkahraman, Hüseyin Özkahraman, Sinan Karahan, Abdullah Yıldırım, Selami Değirmenci, Mümin Tuğlu var.  CHP’nin özelliği sosyal demokrat ilkelerden sapmadan ülke yönetimine talip olmaktır. Bu toplantıda aday adaylarımıza söz hakkı vermeyeceğiz. Bunun sebebi de örgütü dinlemek istiyoruz. Örgüt üyelerimiz istek ve temennilerini sunacaklar. Bizim isteğimiz ön seçim. Ön seçim olursa tüm aday adaylarımıza söz hakkı verip aday adaylarımızı tanıtacağız." dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın şehir dışında olması nedeni ile örgüt toplantısına vekaleten Tülay Sinkil katıldı. Sinkil, "Silivri’den % 60 oranında bir oy almamız şart. Ankara’ya da bir temsilci göndermek mecburiyetimiz vardır." dedi.

Örgütten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Disanlı, “Aslında Silivri’yi çok iyi tanıyorum ve buralı olduğumu hissediyorum. Bunda nelerin etkili olduğunu bilmiyorum buna siz karar verin. 6 yıl burada yaşadım ve anılarım geçti.  Silivri diyince içim titriyor açıkçası. Beni sizlerden biri olarak düşünmenizi istiyorum.” dedi.

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.