CHP Silivri mahallelerle buluşuyor

CHP Silivri mahallelerle buluşuyor
CHP Silivri İlçe Örgütü mahalle ziyaretleri kapsamında, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de katılım gösterdiği programın ikinci bölümünde Çanta, Gümüşyaka ve Değirmenköy esnafıyla biraraya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, mahalle ziyaretlerinin ikinci bölümünde Çanta, Gümüşyaka ve Değirmenköy esnafıyla buluştu. CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından organize edilen mahalle ziyaretlerine CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da eşlik ederek vatandaşlar ve esnafla sohbet ettiler. Ziyaretlere CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu başta olmak üzere, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, Mahalle Başkanları ve bölgelerinden sorumlu Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri de katılım gösterdiler. 

Vatandaşın 2B isyanı
CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinin özellikle Çanta ve Değirmenköy ayağında, vatandaşlar CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan 2B konusunda yardım talebinde bulundular.

Çanta mahalle pazarında esnafı dinlediler
Çanta Mahallesi Pazar yerinde de esnafla bir araya gelen partililer, burada da vatandaşın şikâyet ve taleplerini alarak çözümlenmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler. 

B.Çavuşlulu asker yolcularıyla yemekte buluşuldu
Ziyaretlerde aynı zamanda Büyükçavuşlu’dan askere gidecek olan gençlerle de öğlen yemeğinde bir araya gelen CHP İlçe Örgütü, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.