CHP Silivri “Parti Okulu”ndan geçti

CHP Silivri “Parti Okulu”ndan geçti
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde İ.P.E.K tarafından organize edilen ve evsahipliğini CHP Silivri İlçe Örgütü’nün yaptığı “Parti Okulu” geçtiğimiz haftasonu Family Otel’de gerçekleşti.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı İ.P.E.K tarafından organize edilen “Parti Okulu” geçtiğimiz haftasonu CHP Silivri İlçe Örgütü’nün evsahipliğinde Family Otel’de gerçekleşti. Eğitime CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, parti mensupları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ve B. Çekmece İlçe Örgütü’nden katılımlar yaşandı.
 
İki gün süren ve temel üye eğitiminin hedeflendiği programa parti üyelerinin yanı sıra, CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri Füsun Sökmez ve İ.P.E.K Genel Koordinatörü Vehbi Koç da yer alırken, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da eğitim programını ziyaret ederek konuklara “hoş geldin” dediler. 

Eğitim 2 gün devam etti
CHP’nin temel değerlerinin, kavramlarının anlaşılması, bilgi ve pratiğin geliştirilmesi, toplumun sorunlarını çözme ve toplumun örgütlülük düzeyinin arttırılmasını amaçlayan Parti Okulu’na katılım gösteren üyeler, 25 kişilik sınıflarda 1. gün tüzük, parti programı, sosyal demokrasi, iletişim ve parti tarihi konularında eğitimden geçirildi. Eğitimin 2.ci günün de ise oluşturulan çalışma gruplarıyla projeler üretilerek sunumları gerçekleştirildi.

Projeler bir ay içinde hayata geçecek
Silivri Family Otel’de gerçekleşen Parti Okulu’nun 2.ci gününde çalışma grupları tarafından oluşturulan projeler, bir ay içerisinde hayata geçirilerek halk ile buluşturulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.