CHP Silivri’den sabah vardiyası

CHP Silivri’den sabah vardiyası
CHP Silivri İlçe Örgütü, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi’nin e katılımıyla geçtiğimiz gün günün ilk ışıklarıyla birlikte işe gitmek için yollara üşen vatandaşlara simit ve meyve suyu ikramında bulundu.
CumhuriyeT Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü halkla buluşmalarını sürdürüyor. Birçok sosyal sorumluluk projesiyle halkın beğenisini kazanan CHP Silivri İlçe Örgütü, geçtiğimiz günde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte işe gitmek için yollara üşen Silivrililere simit ve meyve suyu ikramında bulunu. Değirmen Durağı olarak bilinen noktada gerçekleştirilen simit ve meyve suyu dağıtımına CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi de eşlik etti. Çelebi’nin yanı sıra CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları da katılım gösterdi.
Esnaflar unutulmadı
İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve berberindeki partililer, simit dağıtımının ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kepenkleri kaldıran esnafları da ziyaret ederek “hayırlı işler” temennisine bulundular.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.