CHP yok diyenlere ince mesaj

CHP yok diyenlere ince mesaj
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci CHP Kadın Kollarıyla Avcılar Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Değirmenci CHP’li kadınlara projelerini anlattı, 2013 seçimlerini hedef gösterdi, CHP yok diyenlere ince mesaj verdi:Kurt’un zorbalıkla yaptığı işi tilki kandırarak yapar

Kahvaltıda kadınlara Koca devi uyandıran ülkemin aydınlık yüzleri seslenen Değirmenci,  seçim döneminde seçmenlere dağıttığı kitaptaki 30 projenin tamamına yakınını yaptığını belirterek, “Biz vaat ettiklerimizi yerine getirdik.”dedi.

Değirmenci , CHP yok. Bunlar çalışmıyor gibi iğrenç dedikoduları kasıtlı çıkarıldığını Hiç kimsenin dedikodulara aldırış etmemesi gerektiğini ifade ederek, “ Kurt’un zorbalıkla yaptığı işe Tilki kurnazlıkla yapar. Sizler Gördüklerinizi yaşadıklarınızı herkese anlatınız. Az görüp çok konuşan ya da göremeyip çok şey konuşanlara vereceğiniz  en iyi cevap sizin gördüklerinizdir.  Kadınlarımızın omurgamız, yüreğimiz ve gücümüzdür. İyi ki sizler varsınız” Dedi.

Mustafa Değirmenci 2013 seçimlerinde İstanbul’u kesinlikle alacaklarını belirterek, “En yakın gördüğümüz seçim 2013 tür. Çünkü CHP bu seçimde İstanbul’u alacaktır. 1989’u bir düşünün Herkes SHP’ye oy verdi. ANAP bitti. Şimdi sıra AKP’de.  2013 yerel seçimlerinde yetenekli adaylar gösterilmeli. Anketler yapıyor. Her şey bilimsel hazırlanıyor. Türkiye’nin iktidar olacak temeli kadınlarımızın sayesinde biz iktidar olacağız” dedi. 

Kentsel dönüşüm konusunda da kadınlara bilgi veren Değirmenci, “Dönüşüm insan odaklı olmalı. Rant Avcılar halkının rantı olmalı” diye konuştu.

Sosyal Tesislerdeki kahvaltıya CHP’li kadınlar büyük ilgi gösterdi. 400’e yakın kadının partilinin buluştuğu kahvaltıya Değirmenci eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum