CHP'DEN AK PARTİYE 71 HANE!

CHP'DEN AK PARTİYE 71 HANE!
Ak Parti Büyükçekmece düzenlenen törenle yeni üyeleri bünyesine kattı. Ak Parti Büyükçekmece İlçe binasında düzenlenen rozet takma törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da katıldı.
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Nesim Çevik’in çalışmaları sonrası Ak Parti’ye katılan yeni üyelerden bazılarının CHP üyesi olduğu açıklandı. Düzenlenen toplu katılım töreniyle Ak Parti çatısı altına giren yeni üyelere rozetlerini Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av.Celal Babayiğit taktı. Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Nesim Çevik ile yaptıkları görüşme sonrası Ak Parti’ye katılan yeni üyelerin 71 hane de yaşayan seçmenler olduğu ifade edildi.

Çözüm süreci için iyi bir adım
Toplu katılımda büyük katkısı olan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Nesim Çevik, Iğdırlı ve Karslı vatandaşlarımızın CHP’den ayrılarak partimize katılmaları çözüm süreci için olumlu bir adım olmuştur. Yeni üyelerin Ak Parti’ye katılımları sürecektir’ dedi.

CHP bizi tatmin etmedi
CHP Büyükçekmece’ye üye olduklarını ve CHP’nin çözüm sürecindeki tavrını beğenmediklerini söyleyen yeni üyelerin sözcüsü Nesim Aktaş, ‘CHP Büyükçekmece’ye henüz istifa dilekçelerimizi vermedik. En kısa zamanda vereceğiz. Çözüm süreci bizim yakından takip ettiğimiz bir konuydu. Ancak CHP bizim beklediğimiz desteği vermedi. Bununla birlikte CHP içerisinde gördüğümüz bölünmüşlükler bizleri son derece rahatsız etti. Bizlerde çözüm sürecini ciddi şekilde ortaya koyan Ak Parti çatısı altında yolumuza devam etmeye karar verdik’ diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Gökhan TIRTIL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.