CHP’den AKP’ye meydan tepkisi

CHP’den AKP’ye meydan tepkisi
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, yayınladığı basın bildirisiyle Cumhuriyet Meydanı’nı bütün partilere kapatıp sadece kendisi için kullanan AKP’ye tepki gösterdi.

Gösteriş olsun diye inşaat halindeki araç geçidinin de trafiğe açıldığını belirten CHP’li Başkan Gökmen, “8 Haziran hesap günüdür. Bütün ikiyüzlü uygulamaların hesabını soracağız” dedi.

MEYDAN BABALARININ MALI MI?

Esenyurt’ta siyasi faaliyet yürüten bütün siyasi partilerin Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapmak için başvuruda bulunduğunu fakat olumsuz yanıt aldığını belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, çadırlarla çevrelenen ve kapatılan meydanın Başbakan’ın geleceği günün gecesinde boşaltılarak mitinge hazır hale getirildiğini söyledi.

AKP’nin “bizden değilsen yaşama hakkın yok” zihniyetiyle siyaseti kirlettiğini belirten CHP’li Başkan Gökmen, “Kendilerinden başkasına yaşama, soluk alma, siyaset yapma hakkı tanımayanlar, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nı babalarının malı gibi herkese kapatıp sadece kendileri için kullanıyorlar. AKP’nin meydan korkusu Esenyurt’ta da oldukça belirgin şekilde hissediliyor. Ama bilmelidirler ki, ne yaparlarsa yapsınlar, 8 Haziran sabahı tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenyurt halkı da bize meydanları açacak. Bunu engelleyemeyecekler” diye konuştu.

‘YAŞANACAK BİR ESENYURT’ GELİYOR

AKP’nin Esenyurt’taki bütün ikiyüzlü uygulamalarını tersine çevireceklerini söyleyen CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, sözlerini şu cümlelerle bitirdi; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Yaşanacak Bir Türkiye’ ideali önümüzdeki haftadan itibaren uygulamaya geçecek. Biz de ‘Yaşanacak Bir Esenyurt’ için elimizi taşın altına koyacağız. AKP’nin tüm Türkiye’de yaptığı gibi Esenyurt’ta da yarattığı tahrifatı düzeltecek, ülkemizi ve ilçemizi hak ettiği değere kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.