CHP’li belediyelerin Gülen sevgisi!

CHP’li belediyelerin Gülen sevgisi!
İstanbul’un Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, Fethullah Gülen Cemaatinin bünyesinde devam eden, 11.Türkçe Olimpiyatları afişlerinde başkanı oldukları belediyelerin logosunu kullanmasına ses çıkartmamakla suçlanıyorlar.

CHP’li belediyelerin logosu afişlerde!

2003 yılında birincisi düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'na 17 ülke katılırken, 1-16 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek bu yılki olimpiyatlara ise 140 ülkeden 2000 finalist öğrencinin katılacağını söyledi. Fethullah Gülen Cemaatinin bünyesinde devam eden, 11.Türkçe Olimpiyatları’nın tanıtım ve davet afişlerinde İstanbul’un bütün ilçe belediyelerinin logoları da yer aldı. İstanbul’un Cumhuriyet Halk Partili 12 belediye başkanlarını, başkanı oldukları belediyelerin logosunun bu afişlerde  kullanmasına ses çıkartmamakla suçlayan CHP’li seçmenler tepki gösterdiler.

Bize sormadan koymuşlar!

Afişlerde logonuz neden var? Sorusunu yanıtlayan bölgemiz CHP’li belediyelerin yetkilileri ‘Bize sormadan afişlere logomuzu koymuşlar. Olimpiyatların yapıldığı bütün yerlerde aynı şekilde uygulanıyormuş. Biz de yeni öğrendik’ dediler.

Akgün destek vermişti!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün Fethullah Gülen Cemaatine desteği biliniyor. Geçmişte Cemaate ait Fatih Üniversitesi’ne yer veren Akgün bu günlerde de yine üniversiteye ait Teknopark kurulması için yer arayışında olduğu belirtildi.

Ahmet Şahin gitmiş, gezmiş, gelmiş!

Bu arada CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin geçtiğimiz yıl Fethullah Gülen Okullarını gezmek için Hindistan ve Sri Lanka ‘ya gittiğini HABERDAR’a açıkladı. Evet, gittim, gezdim, gördüm ve geldim diyen Şahin ‘Fırsatım olsun yine giderim. Güzel bir ekip ile gittik, gezdik, hayranlıkla yapılan okulları takdir ettik ve geldik. Ben Ahmet Şahin olarak geziye katıldım. Büyükçekmece Belediyesinin herhangi bir organizasyonu değildi gezi’ diye konuştu.

HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.