CHP’li Cihaner uyardı!

CHP’li Cihaner uyardı!
Büyükçekmece’de konuşan CHP Milletvekili İlhan Cihaner; ‘Yeni bir siyasi oluşum doğabilir’ dedi. CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığının düzenlediği toplantıya katılan CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihanerburada yaptığı konuşmada partilileri uyararak başka b
Cihaner; son dönemlerde yaşanan süreç nedeniyle iktidarın kaybının olduğunu ama bu kaybın CHP’ye yansımadığını belirterek partililerden daha çok kenetlenmelerini ve parti içi kavgalardan uzak durmalarını istedi. 

CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığı Batıköy, Mimarsinan ve Muratçeşme mahallelerini kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi. Sinanoba oba clup ta gerçekleşen toplantıya CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan, Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece  ilçe başkanı Dursun Tazeül, CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Küçükçekmece ilçe başkanı Kemal Çebi, İl Yöneticileri, ADD Büyükçekmece Şube başkanı Nazliye Çayla, İlçe yöneticileri ve partililer katıldılar. 

Mahalle Başkanından Akgün’e Sitem…
Toplantının açılış konuşmasını yapan Batıköy mahalle başkanı Asım Karabacak katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yaşanan eksiklerden dolayı da belediye başkanı Akgün’e sitemde bulunarak belediye başkanı bize hiçbir organizasyonumuzda yardımcı olmuyor bu toplantının organizasyonunda da yardımcı olmadı. Onun için yaşanan eksiklerden ve kargaşadan dolayı sizlerden özür diliyorum dedi.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ise yaptığı konuşmasında yapılan bu toplantının 18. Mahalle toplantısı olduğunu ve devam edileceğini belirterek  "İşbirlikçi AKP memleketi yönetme aczi içerisindedir. Halkımız Gezi parkı kıyımı ve yerine yapmayı tasarladığı AVM nedeniyle AKP’nin gerçek yüzünü gördü. Halk gücü AKP’yi nasıl iktidara getirdiyse oradan indirmesini de bilir bu gidişte yakındır dedi.

İlk kez ilçe başkanlığının mahalle toplantılarına katılan belediye başkanı Hasan Akgün de yaptığı kısa konuşmasında Türkiye çok kritik bir dönemdedir. Polis ise aşırı güç kullanıyor. Türkiye bir buçuk yıl içerisinde ya çok değişecek ya çok değişecektir dedi. Akgün diğer konuşmaları beklemeden toplantıdan erken ayrıldı.
CHP Genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan da yaptığı konuşmada İktidar partisini eleştirerek gitmeyen diktatörlük düzeni yoktur dünyada AKP iktidarı da gidecektir dedi. Tezcan’ın konuşması katılımcılar tarafından her yer taksim her yer direniş sloganları ve alkışlar ile sık, sık kesilmek zorunda kaldı.

Yeni bir siyasi oluşum doğabilir!
Toplantıda son olarak mikrofon uzatılan CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ise partilileri uyararak şöyle konuştu: Son dönemlerde yaşanan süreç nedeniyle iktidarın kaybı oldu ama bu kaybın CHP’ye yansımadığını gözlemlemekteyiz. Bunun için Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları olarak daha çok kenetlenmeliyiz. Parti içi kavgalardan uzak durmalıyız. Yoksa başka bir siyasi oluşum doğabilir. İktidarın bu kaybının CHP’ye yansımadığını kamuoyu yoklamaları da gösteriyor. Onun için parti içi kavgalardan sıyrılıp daha çok kenetlenerek daha çok partili paydaşlar edinerek hep beraber omuz omuza halkın iktidarını kurmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.