CHP’li gençler durmuyor!

CHP’li gençler durmuyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, 2014 yerel seçimleri öncesinde Silivri merkezin ardından geçtiğimiz günlerde de Selimpaşa ve Gümüşyaka Mahalleleri’nde açtıkları stantlarla vatandaşları adres beyanları konusunda bilgilendirmeye devam ediyo
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri öncesinde olası yanlışlıkların önüne geçilebilmesi adına bilgilendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Silivri merkezin ardından Selimpaşa ve Gümüşyaka Mahalleri’nde stant açan CHP’li gençler, buradaki vatandaşların adres beyanlarının kontrolünü sağlayarak olası bir yanlışlığın meydana gelmemesi için hassasiyetle çalışıyorlar.

GENÇLERE BÜYÜKLERİNDEN DESTEK GELDİ

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları’nın Selimapaşa ve Gümüşyaka Mahalleleri’ndeki çalışmalarına Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Tülay Sinkil, Şenel Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcısı Cemile Paçalı ve Cem Çakır’da katılım göstererek desteklerini sundular.

ÇALIŞMALAR TÜM BÖLGELERDE UYGULANACAK

Yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimler öncesinde adres beyanlarının kontrolünü sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li gençlerin uygulaması ilçe genelinde rutin aralıkla devam edecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.