CHP’Lİ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

CHP’Lİ İLÇELERİ ZİYARET ETTİ
Çatalca, Silivri ve Büyükçekmece ilçelerine bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Beylikdüzü İlçe yönetimi ilçelerinde de iktidar olma sözü verdiler...

Çatalca, Silivri ve Büyükçekmece ilçelerine bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,  “Önümüzde topyekün iktidar yürüyüşü başladı. Türkiye’de CHP’yi iktidar, Genel Başkanımızı Başbakan görmek hepimizin başarısı olacak” vurgulamasında bulundu.

 

CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan’ı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, iktidar olmanın çok çalışmaktan geçtiğinin altını çizdi. CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Taşkan Uysal’ın da basın açıklaması sebebiyle bulunduğu ziyarette, ilçe başkanı Özcan, “Güzel bir tesadüf oldu” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

KARA: İNANCIM TAM

 

Ardından Çatalca Belediye Başkanlığı’na yapılan ziyarette, “İlk defa bu kadar kalabalık bir ilçe örgütü tarafından ziyaret edildik” diyen Belediye Başkanı Cem Kara, 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü iktidarını CHP’nin alacağına inancının tam olduğunu ifade etti.  Yeni tüzük gereği getirilen cinsiyet ve gençlik kotasını da doğru bulduğunu belirten Kara, partiye kadın ve genç kazanımının daha da artması gerektiğine değindi.

 

TUĞLU: BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

 

Çevre ilçelerdeki CHP’li ilçe başkanlıklarına yapılan ziyaretlerde daha sonra Silivri İlçe Başkanı Mumin Tuğlu ziyaret edildi. CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün övgüyle izlediği ilçe örgütleri arasında olduğunu ifade eden Tuğlu,  “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve başaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

 

TAZEGÜL: ÖRNEK ALIYORUZ

 

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül’e yapılan ziyarette ise, Beylikdüzü’nün çalışmalarını örnek aldıklarını belirten Tazegül, “Farklı bir çizgi çizdiniz, takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gerçekleşen ziyaretlerde tek hedefin iktidar olduğunu ve bu yolda kaybedecek en ufak bir vaktin olmadığını vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Parti için seçim süreci bitti. Artık vatandaş için neler yapacağız, bunları anlatacağız” beyanatını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.