CHP'li Köksüz mesaj verdi

CHP'li Köksüz mesaj verdi
CHP Parti Meclis Üyesi Ümran Köksüz, Büyükçekmece İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. İ
İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Gökbulak’ın da eşlik ettiği ziyarette İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ve  Yönetim Kurulu ile görüşen Köksüz, 2015 genel seçim startını verdiklerini ve bu seçime daha hızlı ve de bilinçli girdiklerini söyledi. Köksüz, "Bakıyoruz hala içimizde muhalefete muhalefet eden bir yapı var. Bu alışkanlıklarımızdan vazgeçip bütün enerjimizi birleştirerek güçlü olmalıyız" dedi.

 "GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL İLÇE BİNASI"

 CHP PM Üyesi Ümran Köksüz, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığını ziyaret ederek hem kongrede kendisine verilen destek için teşekkür etti ve hem de yeni İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak başkanlığındaki yönetime başarılar diledi.

PM Üyesi Ümran Köksüz’e yeni ilçe binasını gezdiren ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Gökbulak’a, CHP'nin yeni ilçe merkezini beğendiğini söyleyen PM Üyesi, "İl başkanlığımız dışında gördüğüm en güzel ilçe binası olmuş" dedi.

 Ziyarette ilçe yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Köksüz, Parti olarak genel seçim startını verdiklerini ifade ederken, "Bu seçime daha hızlı ve bilinçli giriyoruz. Biz biat kültürü ile yaşayan bir parti değiliz. Ama bakıyoruz hala Genel başkanımız için 'karizması yok' diyenler ve eleştirenler var. Ben soruyorum; evlenirken eşinizin karizmasına mı bakıyorsunuz yoksa başka özelliklerine mi? Bizler sadece partililerimizle değil, eğitimli kadrolarla sahaya ineceğiz ve CHP politikalarını, projelerini halkımızın her kesimine layıkıyla anlatacağız" dedi. Örgüt içerisinden gelen bir partili olduğunu vurgulayan Köksüz, her zaman Büyükçekmece ilçe yönetiminin yanında olacağını, destek olacağını, sorun üreten değil sorun çözen yönetici  olacağını söyledi.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten İlçe Başkanı Gökbulak ise Köksüz’e teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.