CHP’liler soğuk vız geldi..

CHP’liler soğuk vız geldi..
ÇATALCA’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman’ın kadın ve gençlerden oluşan gönüllü ordusuna soğuk ve fırtına işlemedi.




Çatalca Meydanı’nda toplanan Akman ve Sarıgül Gönüllüleri yurttaşlara balon,bayrak ve broşür dağıttı. Gönüllüler dondurucu soğua rağmen Çatalca meydanında yaklaşık beş saat yurttaşlarla beraber oldu. Onları bu etkinlikte Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman’da yalnız bırakmadı.



Şarkılı, türkülü destek


CHP’liler Çatalca Meydanı’na bu kez ciddi hazırlık yaparak gelmişti. Bayrakları, iki seçim aracı ve pankartlarıyla alanı süsleyen CHP’lilerin en büyük gücü ise gönüllü kadınları ve gençleri idi. Meydanda soğuğa  rüzgara aldırmayan  CHP’li Başkan Mustafa Sarıgül ve Başkan Engin Akman gönüllüleri alkışlar, ıslıklar ve düdük çalarak parti şarkılarına eşlik ettiler. Alanda CHP’lilerin astığı “Şişli markası, Çatalca için model olacak”  pankartı ise Belediye Başkan adayının kim olacağının açıklanmasına sayılı günler kala adaylardan Engin Akman’ı işaret ediyordu. Zaten organizasyonu da Akman ve çalışma arkadaşları yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.