CHP'lilerden Sarıgül'e destek

CHP'lilerden Sarıgül'e destek
Mustafa Sarıgül'ün mitingine CHP'nin İstanbul'daki bir çok ilçe başkanı da katılıyor. CHP'li İlçe başkanları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın talimatı üzerine Sarıgül'ün mitingi için çalışma yaptılar.

Sarıgül'ün konvoyu saat 10.00 sıralarında Şişli Belediye binası önünden yola çıktı. Mustafa Sarıgül, saat 15.30 sıralarında Edirne Keşan Yeni Muhacir Belediyesi önünde miting düzenleyecek. Gezisine araç konvoyuyla Mecidiköy'den start veren Sarıgül, E-5 karayolu boyunca çok sayıda toplanma noktasında duracak. Son durağı Edirne Keşan Yeni Muhacir Belediyesi olacak Sarıgül, burada bir miting düzenleyecek.

SİLİVRİ'DE SARIGÜL İÇİN ÇAĞRI YAPILDI

Öte yandan CHP Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Sarıgül'ün Silivri'ye geleceğini dün SMS'lerle duyurdu. Işıklar söz konusu SMS'lerde halkı Sarıgül'ü karşılamaya davet etti. Özcan Işıklar ayrıca belediye hoparlörlerinden konuyla ilgili anons yaptırdı.

SARIGÜL'Ü CHP'LİLER KARŞILADI

Mustafa Sarıgül'ün konvoyunu Çatalca'da CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Taşkan Uysal ve CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman karşıladı.

Sarıgül Silivri'ye gelmeyince...


Mustafa Sarıgül'ün ziyareti CHP'liler arasında tartışma yarattı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün Mustafa Sarıgül'ün karşılanması için SMS'ler gönderdi. Silivri İlçe Örgütü de partilileri Mustafa Sarıgül'ü karşılamak üzere davet etti. Mustafa Sarıgül bugün saat 13.30'da Silivri meydanına uğrayacaktı. Ancak Sarıgül 'Keşan'a geç kalıyorum. Programım aksıyor' diyerek Silivri'ye girmedi.

Özcan Işıklar sms çekerek Sarıgül'ün Keşan'a geç kalışından dolayı meydana inemediğini ve herkese selamı olduğunu Silivrililere iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.