Cindoruk Büyükçekmece’de

Cindoruk Büyükçekmece’de
Büyükçekmece ilçe Başkanlığını ziyaret eden DP lideri burada coşkulu bir partililer tarafından karşılandı. İlçe binasına güçlükle giren Cindoruk ilçe başkanı Maksude Özdoğan’ı kutladı ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cindoruk Büyükçekmece’de
 
DP Lideri partisinin Büyükçekmece ilçesini ziyaret etti
 
500 partili karşıladı
Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk çalışmalarını İstanbul’da sürdürdü.
İlk önce Büyükçekmece ilçe Başkanlığını ziyaret eden DP lideri burada coşkulu bir partililer tarafından karşılandı. İlçe binasına güçlükle giren Cindoruk ilçe başkanı Maksude Özdoğan’ı kutladı ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“Partililere hitap etti”
Daha sonra ilçe binasında ve dışarıda bekleyen partililere bir konuşma yapan Hüsamettin Cindoruk özetle şunları söyledi.
 “seçim sloganını açıkladı”
Ankara'da 15-16 Ocak tarihinde partilerinin olağan kongresinin yapılacağını belirten Cindoruk, ''Bizim sloganımız 'Evimiz Türkiye'. Başka evimiz yok. Ağrı'dan Edirne'ye, Diyarbakır'dan Samsun'a bütün Türkiye bizim evimiz. Evimiz demokrasi evidir. Bu evde biz kimseyi ayırmıyoruz'' diye konuştu.
"Yugoslavya örneğini unutmayın"
Cindoruk, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini savunduklarını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Biz Türkiye'yi vatan bilenlerdeniz. Türkiye'yi bölmek isteyenler, böldürmek isteyenler akıllarını büyük ihtimalle zayi etmiş insanlardır. Böyle bir devlet kolay kurulur mu? Bizim için Türkiye vazgeçilmez büyük bir devlettir. Gelin bu ülkenin tadını çıkaralım. Yeni bir devlete ne gerek var? Yeni devlet kurmak isteyenlerin halini görüyorsunuz. Bir Yugoslavya modeli dayattılar bize geçenlerde. Bu nedir? Özel bir yönetim, federasyona benzeyen bir devlet. Ben buradan sesleniyorum; 'Ey İstanbul halkı, sizin ve Diyarbakır halkı arasında hiçbir fark yok. Ha Diyarbakır'da ha İstanbul'da yaşayanlar, sizin devletiniz, başşehri Ankara olan, marşı İstiklal Marşı olan, bayrağı al bayrak olan Türkiye Cumhuriyeti'dir. Ne arıyorsunuz, derdinizi mi arıyorsunuz, kavga mı arıyorsunuz? Gelin barış içinde Türkiye Cumhuriyeti'ni yükseltmek, kalkınmasını sürdürmek ve büyütmek için el birliği yapalım.''
“Çalıştaylar bizi bölemez”
Türk halkının bir bütün olduğunun altını çizen Cindoruk, ''Biz 1920'lerde savaşırken aramızda hiçbir nifak yoktu. Herkes kardeşti ve herkes omuz omuza düşmana karşı savaşmıştı. Bu konuları konuştuğumuz için çok üzülüyorum... Bir çalıştayla Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği değiştirilemez. Bir çalıştayın vereceği kararlar bizim evimizi bağlamaz'' dedi. Cindoruk, partilerinin akıl, duygu, hamle ve istikrar aradığını belirterek, ''Biz Başbakan gibi ortaya çıkıp her gün birilerini karalamıyor, diğer muhalefet partileri gibi kavga etmiyoruz'' ifadesini kullandı.
“Renkli görüntüler”
DP İstanbul İl Başkanı Mete Kalyoncu, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Bacinoğlu, İl yönetim kurulu üyesi Kumburgaz eski belediye başkanı Hayri Erçağ, Büyükçekmece İlçe Başkanı Maksude Özdoğan ve çok sayıda İlçe Başkanının hazır bulunduğu ilçe merkezinde Ayhan Bacinoğlu parti yöneticilerini ve partilileri gruplar halinde genel başkanla tanıştırdı ve fotoğraf çektirdi.
“Bakırköy’de 3. Bölge AR-GE ve KOORDİNASYON Merkezini açtı”
Hüsamettin Cindoruk, Bakırköy'de ''DP İstanbul 3. Bölge Ar-Ge ve Koordinasyon Merkezi''nin açılışını yaptı. Cindoruk İncirli caddesini dolduran partililere de bir konuşma yaptı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.