Çırak bile olamayacaksın

Çırak bile olamayacaksın
Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin 'çıraklık, ustalık ve kalfalık dönemleri' ile ilgili sözleri için CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yoruma anında karşılık verdi

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öğleden önce Ataşehir'de yaptığı eleştirilere akşam saatlerinde Ataköy'den yanıt verirken ““Sen daha çırak bile olamadın, olamayacaksın da” dedi.
Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 2. Büyük Sinoplular Buluşması'na katılan Başbakan Erdoğan, ''2023'te yeniden Türkiye'yi inşallah kuruyoruz. 2002'de çıraklık dönemi başladı. 2007'de kalfalık dönemi başladı. Nereye kadar? 12 Haziran'a kadar. 12 Haziran'dan sonra ustalık dönemi başlıyor. Sayın Kılıçdaroğlu bu ifademden çok hoşlanmış olacak ki, 'sevsinler senin ustalık dönemini' diyor. Hamdolsun sevenler burada. Kılıçdaroğlu, onu sen düşün. Sen daha çırak bile olamadın, olamayacaksın da'' dedi. İktidara geldiklerinde Türkiye'nin IMF'e borcunun 23,5 milyar dolar olduğunu söyleyen Erdoğan, “Biz, ödedik, ödedik ve şimdi neredeyiz biliyor musunuz? 5.2 milyar dolar. Onlar borçlandı, biz ödedik. Onlar kirletti, biz temizliyoruz” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin 2010 yılının son çeyreğinde yüzde 9.2, yılın tamamında da yüzde 8.9 oranında büyüdüğünü hatırlatarak, “Bu büyümeyle herkesi şaşırttık. Şu anda Avrupa'da en hızlı büyüyen ülke Türkiye oldu. OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke Türkiye oldu.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.