'Çözecek tek adres biziz'

'Çözecek tek adres biziz'
Bizimkent Sitesi’nin yıllardır var olan otopark sorununu çözecek tek adresin CHP olduğunu vurgulayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sizi bizden daha iyi kimse hissedemez. Bu kadar iddialıyız” dedi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve heyeti, Bizimkent Sitesi Meclis Toplatısı’a katıldı. Toplantıda, Bizimkent Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Şenol Kiraz’ın açılış konuşmasının ardından söz alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelişime açık olan Beylikdüzü’nde sosyal çevre, sivil hayat gibi birçok alanda hala bir ilerleme gösterilememesine dikkat çekti. 

Beylikdüzü’nün 25 yılını planlıyoruz
“Yerel yönetimin yarın için dahi bir planı yok” diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sizlerin daha huzurlu ve mutlu bir ilçede yaşaması için biz ilçemizin 25 yılını şimdiden planlıyoruz. Yarın projelerimizi anlattığımızda bunları size aktaracağız. Beylikdüzü’nde çok işler başaracağız” diye konuştu.

Selamlaşacak adresimiz yok
Yerel yönetimin sorunları çözememesinin temelinde attığı her adımda bir beklenti ile hareket etmesi olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde
sosyal yaşam adına bir planlama yapamıyorsak çok eksiğiz demektir. Şehrimizin hala bir meydanı yok. Selamlaşacak doğru bir adresimiz bile yok. Şehir kültürü bu değil” şeklinde eleştirilerde bulundu.

Aldığımız cevap utanç verici
Cumhuriyet Caddesi’nde, KubaCafe’den Kültür Merkezi’ne kadar olan kısmın yaya caddesine dönüştürülmesiyle ilgili yıllar öncesinden var olan bir proje olduğunu belirten İlçe Başkanı İmamoğlu,  “Bir önceki yerel yönetim zamanında bu projenin, tasarım ve imalat hakkı,‘planlamada özel uygulama alanı’ şeklinde tarif edilerek Büyükşehir’e devredildi. Birçok defa Mecliste bununla ilgili soru önergesi verdik.  Bizim bilgimiz yok,cevabı verildi. İlçemizin can damarı bir cadde ile ilgili böyle bir cevap verilmesi utanç verici” dedi. İmamoğlu, site sakinlerinden gelen soruları da yanıtlayarak bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.