'Çözüm anahtarı milli görüşün elindedir'

'Çözüm anahtarı milli görüşün elindedir'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Yazık ki birtakım hain ellerin, alçakların bu ülkenin evlatlarını birbirine vurdurduğunu, kırdırdığını görüyorum. Bunu da biz çözeriz, başkaları çözemez'' dedi.
Kamalak, partisince Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, televizyonlarda ve bir kısım basında, ülkenin her tarafının güllük gülistanlık, hiçbir problem yokmuş gibi gösterildiğini belirtti.

Ankara'da, Türkiye'nin başka yerlerinde birçok bakanın olduğunu ancak problemleri gören kimsenin bulunmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Görmek için bakmak yetmez. Bakmak ayrı, görmek ayrıdır. Onlar görmezler çünkü orada milli görüş, sizin görüşünüz yoktur. Bu ülkenin asli problemlerini çözecek Saadet Partisi yoktur. Oysa baktığımız zaman görüyoruz ki Türkiyemizde milyonlarca gencimiz işsizdir. Ülkemizde işsizlik, yoksulluk ve fakirlik var. Ülkeyi borçlandırdılar, Türkiye özel anlamda şu an tarihinin en borçlu dönemini yaşıyor. Gelir dağılımının son derece bozulduğunu görüyorum. Öte yandan, Haçlı sürülerinin İslam ülkelerini işgal ettiğini, Ahmetleri, Mehmetleri katliama tabi tuttuklarını görüyorum. Buna karşılık yazık ki mevcut iktidarın da bu haçlı ordularına yardımcı olduğunu görüyorum. Neticede yıkılmış, harap olmuş, katliama tabi tutulmuş, mahvolmuş bir Irak görüyorum.''

Ülkedeki tüm bu problemleri çözme görevinin Saadet Partisine, milli görüşe düştüğünü savunan Kamalak, Doğu Anadolu Bölgesi'nin problemlerini de yakından bildiğini, bu problemleri de milli görüş dışında başka bir partinin çözemeyeceğini söyledi.
Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Yine baktığımızda yazık ki birtakım hain ellerin, alçakların bu ülkenin evlatlarını birbirine vurdurduğunu, kırdırdığını görüyorum. Bunu da biz çözeriz, başkaları çözemez. Bu ülkenin bütün problemlerini çözme anahtarı milli görüşün elindedir, Saadet Partisindedir. Bu arada, üzülerek belirteyim ki kendi uçaklarımızın, kendi topraklarımızı bombaladığını görüyorum. Bunu durduracak olan milli görüştür, Saadet Partisidir. Şu çözermiş, bu çözermiş. Çözemezler. İster AK Parti'li olun, ister CHP'li, ister MHP'li, ister falan, ister filan partiden olun bu problemlerin çözülmesini istiyorsanız gelin Saadet'te buluşalım. Şu an dünya emin olun sizleri bekliyor. İslam alemi sizleri bekliyor. Tutturmuşlar Avrupa Birliği diye. AB kendilerinin ifadesine göre bir haçlı birliğidir. Siz haçlı birliğinden mi İslam birliğinden mi yanasınız? O halde İslam birliğini kurmak için gelin bu seçimde Saadet diyelim.''

Konuşması sırasında etkili olan sağanak nedeniyle programını tamamlayan Kamalak, mitingin ardından Van'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.