DANANIN KUYRUĞU 22 NİSAN’DA KOPUYOR!

DANANIN KUYRUĞU 22 NİSAN’DA KOPUYOR!
Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece ilçe kongresi bir aksilik daha olmaz ise 22 Nisan 2012 Pazar günü gerçekleşiyor. Yeni ilçe başkanı için şimdiye kadar dört adayın adı açıklandı.


DÖRT ADAY YARIŞACAK!


Dursun Tazegül, Ali Ulvi Gökbulak, Ömer Faruk Öztürk ve Yalçın Taştan’dan oluşan dört adayın yarışacağı CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı seçimleri; 22 Nisan 2012 Pazar günü World Point Sport Center’da saat 10.00’da başlıyor. Dört adayın yarışacağı ilçe kongresi ile birlikte İstanbul genelinde kongrelerini tamamlayacak olan CHP il başkanlığı seçimleri için çalışmalarına başlamış olacak.


SİLİNEN DELEGELER TEPKİLİ


Mahalle delege seçimlerinde ilçe delegesi seçildikleri halde, tutanak altına alınan seçim sonuçlarına rağmen delege listelerinden isimleri silinen delegeler ise henüz sakinleşmiş değiller. Haklarının gasp edildiğini ve partili üyelerin kararlarına saygı gösterilmediğini kaydeden bu delegeler, 73 tane seçilmedikleri halde isimleri delege olarak yazılan delegelerin ise her şeye rağmen bu kongrede oy kullanmayacakları ümidini taşımaktalar.


DÖRT ADAYINDA GÜRÜŞÜ AYNI!

 

Kongre öncesi tek tek görüşlerine başvurduğumuz dört ilçe başkan adı ise hemen hemen aynı görüşte açıklamalarda bulundular. Haberdar’a konuşan dört aday; CHP’ye yakışır bir kongre olması en büyük temennimiz. Bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen bunu başarabiliriz. Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre olsun. Bu kongrenin kazananı CHP olsun, Büyükçekmece olsun, Türkiye olsun. Sandığın sağ duyusuna, delegelerimize ve partililerimize güveniyoruz, dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.