Dayanışma evi beş oldu!

Dayanışma evi beş oldu!
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Beylikdüzü’nde beşinci Dayanışma Evini, Dereağzı Mahallesi’nde açtı. CHP Parti Meclisi üyeleri Murat Karayalçın, İbrahim Yener, Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tülay Ateş gibi isimlerin yer aldığı açılışa, partililer yoğun k

Beylikdüzü’nde Yakuplu, Gürpınar, Marmara ve Kavaklı mahallelerinin ardından beşinci dayanışma evini Dereağzı Mahallesi’nde açtı. Dayanışma Evi kavramıyla, vatandaşlarla siyaset üstü bir bağ kurduklarını belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “dayanışma” isminin zaman içerisinde vatandaş tarafından koyulduğunu söyledi. Bölge halkının ihtiyaçlarına dönük faaliyetler gösteren dayanışma evlerinde, vatandaşların kimi zaman uzmanlarla buluşarak bilgi sahibi olduğunu, kimi zaman da kına, doğum günü, taziye gibi organizasyonlarını gerçekleştirebildiğini belirten CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, dayanışma evlerinin bölge halkının sorunlarını tespit etmede de önemli katkı sağladığını ifade etti. Karayalçın: Şimdiden hizmete başlamanın adımı bu Sosyal demokrasiyi tanımlayan kavramların eşitlik, özgürlük ve dayanışma olduğuna dikkat çeken CHP Parti meclisi üyesi Murat Karayalçın ise, “Burası benim için çok güzel bir görüntü.

Dayanışma sözcüğü bizi biz yapan üç sözcükten biridir. Dayanışma evleriniz hayırlı olsun, devamını diliyorum. Belediye’yi kazanmadan hizmet vermeye başladığımızın adımıdır bu” şeklinde konuştu. Açılışa; Eski Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut, Rize Eski Milletvekili Sami Kumbasar, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Eski Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut, çok sayıda partili ve il yöneticileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.