Değirmenci “İstanbul’u alacağız”

Değirmenci “İstanbul’u alacağız”
Avcılar Kars, Ardahan, Iğdır Derneğinin düzenlediği Yılın Siyasetçisi ödülleri sahiplerini buldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e yılın siyasetçi ödülü verilirken, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ve Aykut Erdoğdu’da en ziyi siyasetçi ö
 Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci yılın belediye başkanı ödülü laik görüldü. Kars’lı siyasetçilerin çoğunlukta olduğu ödül töreninde yapılan konuşmalarda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın barış şarkıları söylemesi eleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin “Tayyip Erdoğan Barış istiyorsa Kars’a Ardahan’a Iğdır’a gelsin. Değişik kültürdeki insanların barış içinde nasıl yaşadığı burada rahatlıkla görür” dedi. CHP Milletvekili Ali Özgündüz ise Alevilerin içinde olmadığı bir barışı yapamazsınız. Bu ülkede barış istemeyenin gözü çıksın. Ancak olaya messepsel açıdan bakmamak gerekir” dedi. 

İstanbul’u alacacağız
Avcılar Kars Ardan Iğdır Derneği tarafından yılın belediye başkanı ödülüne laik görülen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci de törende yaptığı konuşmada, “Medya onların elinde Televizyonlar onların elinde. Ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor. Magazin Gazetecileri yılın Belediye Başkanı bizi seçiyor. Geçenlerde Engelliler vakfı Türkiye’nin en popüler kişilerinin içinde yer aldığı yılın en iyileri içinde bu kardeşiniz yılın belediye başkanı seçildi. Kimi gönderirlerse göndersinler biz İstanbul’da 12 CHP’li Belediye başkanı arkadaşlarla aslanlar gibi çalışıyoruz. Bu yüzden yılın Belediye Başkanı seçiliyoruz. Korkmuyoruz. Hodri Meydan. Önümüzde seçimler var. İstanbul’u onların elinden alacağız. Bunu hep birlikte göreceğiz. Yüreğimizle, güvenimizle aslanla gibi hep birlikte çalışıp İstanbul’u alacağız” dedi. 
Değirmenci yaptığı bu konuşma ile büyük alkış aldı. Değirmenciye daha sonra yılın en iyi belediye başkanı ödülü verildi. Ödülü Değirmenciye İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi takdim etti. Değirmenci kendisini bu unvana laik gören Kar Ardahan Iğdır Derneğine teşekkür etti. 

Mustafa Değirmenci daha sonra aynı dernek tarafından Yılın başarılı gazetecisi seçilen Mustafa Küpeliye plaket ve tablo şeklindeki resmini hediye etti. Avcılar Kars Ardahan Iğdır Derneği bölgemizde İstanbul 3. Bölgedeki başarılı ilçe Başkanları ise Esenyurt ilçe Başkanı Kemal Bozkurt, Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar seçildi. Ödül Törenine CHP İstanbul Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Aykut Erdoğdu, Ali Özgündüz, Süleyman Çelebi, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan CHP Avcılar ilçe Başkanı Bayram Acar bölge ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Türkülerin söylendiği törende Kafkas oyunları büyük alkış aldı. 
CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin Kafkas ekibi ricasını kırmayıp oyunlarına eşlik etti. Tekin  yerde yatan folklörcüye kama atması ise büyük alkış aldı. Kafkas folklörcüleri Tekin’e ve Bayram Acar’a oyun içinde Türk Bayrağı vermesi de büyük alkış aldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum